Πρόταση από Γερμανία για Επστάιν /Ποια τα δεδομένα - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019

Πρόταση από Γερμανία για Επστάιν /Ποια τα δεδομένα


Η σεζόν σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της και τα μεταγραφικά έρχονται σιγά σιγά σε πρώτο πλάνο.

Η Λαμία εκτός από το μέτωπο των ανανεώσεων το οποίο έχει θέσει ως προτεραιότητα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, καλείται να διαχειριστεί και τυχόν προτάσεις για ποδοσφαιριστές της από άλλες ομάδες...

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ ο Ντένις Επστάιν έχει στα χέρια του πρόταση από άλλη ομάδα με τον ίδιο προφανώς να μην έχει αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Πάνος Κατσώνης στην αθλητική εκπομπή "Σέντρα & Γκολ" του «Radio-ΝΕΤ 101.9», ο Γερμανός ποδοσφαιριστής έχει πρόταση από ομάδα της Zweite Liga, της δεύτερης κατηγορίας της χώρας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν και ακόμη δεν υπάρχει κάτι «χειροπιαστό» ο Επστάιν σκέφτεται τις επιλογές του και όλα είναι ανοιχτά, με το καλοκαίρι να πλησιάζει και τα σενάρια να αυξάνονται σιγά σιγά…

Βέβαια αν τελικά ο Γερμανός πάρει την απόφαση να αφήσει τη χώρα μας, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό, καθότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Λαμία ως τον Ιούνιο του 2020! 

Συνεπώς θα πρέπει να μιλάμε είτε για μεταγραφή, σενάριο που θα φέρει και χρήματα στα κυανόλευκα ταμεία, είτε για συμβιβαστική λύση του συμβολαίου του ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Βέβαια υπάρχει πάντα και το σενάριο δανεισμού το οποίο όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. 

Όλα αυτά βέβαια είναι σε πρώιμο στάδιο και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια.

Φέτος ο Γερμανός εξτρέμ, έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετρώντας τρία γκολ και τρεις ασίστ....