Φιέστα παραμονής με ΑΕΚ, υπό προϋποθέσεις - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

Φιέστα παραμονής με ΑΕΚ, υπό προϋποθέσειςTρεις αγωνιστικές μένουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, με την Λαμία να υποδέχεται την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή, ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να μετατραπεί και σε φιέστα παραμονής για τους κυανόλευκους υπό κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές...Η Λαμία με την ασφάλεια που της δίνουν οι 33 βαθμοί και η 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχει κλείσει ουσιαστικά το εισιτήριο της για την Super League της νέας σεζόν. Όχι και μαθηματικά όμως αφού από τη στιγμή που θα ισχύσει η αναδιάρθρωση θέλει ακόμη 2 βαθμούς για να σφραγίσει την παραμονή.

Το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ μπορεί να μετατραπεί σε φιέστα για την Λαμία ακόμη και με ήττα από τον Δικέφαλο, όμως τα σενάρια είναι αρκετά και το....πανηγύρι στο ΔΑΚ ίσως καθυστερήσει μία ακόμη αγωνιστική.

Ας δούμε τα σενάρια με τα οποία η κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ μπορεί να μετατραπεί σε φιέστα παραμονής και με τη βούλα:

Σενάριο 1ο:
Αν η ομάδα του Μάκη Χάβου πάρει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή τότε θα φτάσει τους 36 βαθμούς και αυτομάτως και ανεξαρτήτως αποτελέσματος στους Ζωσιμάδες οι κυανόλευκοι σφραγίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους.

Σενάριο 2ο:
Αν Λαμία και ΑΕΚ αναδειχθούν ισόπαλες τότε η ομάδα μας θα φτάσει τους 34 βαθμούς και θα θέλει ισοπαλία ή ήττα του ΠΑΣ Γιάννενα στους Ζωσιμάδες από τον Αστέρα Τρίπολης για να φτάσει στην μαθηματική....παραμονή. Με νίκη του ΠΑΣ Γιάννενα, η φιέστα παραμονής μετατίθεται κατά μια εβδομάδα

Σενάριο 3ο:  
Αν η Λαμία χάσει από την ΑΕΚ, μένοντας στους 33 βαθμούς και ο ΠΑΣ Γιάννενα γνωρίσει και αυτός την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας τότε η ομάδα μας και πάλι πανηγυρίζει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία και για την νέα σεζόν. Με νίκη ή ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννενα και πάλι η μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής μετατίθεται.


Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως στο χειρότερο σενάριο που Λαμία και ΠΑΣ Γιάννενα ισοβαθμήσουν στη θέση των μπαράζ, οι Γιαννιώτες υπερτερούν στην μεταξύ τους ισοβαθμία. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να έρθει ο κόσμος....ανάποδα....