Κλωναρίδης: "Ο Τελικός είναι με την Λαμία..." - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019

Κλωναρίδης: "Ο Τελικός είναι με την Λαμία..."


Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης μίλησε για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη μαχητική Λαμία με φόντο την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου!Ο μέσος της Ένωσης μίλησε στο match programme της αναμέτρησης της ΑΕΚ απέναντι στη Λαμία για το κύπελλο, τη φετινή σεζόν, αλλά και τον εαυτό του. 

Αναλυτικά ανέφερε:

Για το στόχο της πρόκρισης στον τελικό.

"Είναι δεδομένο, ότι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στην εφετινή σεζόν αυτό που κυρίως μας έχει απομείνει είναι να διεκδικήσουμε το Κύπελλο προκειμένου να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτός είναι ο στόχος μας και για αυτό θα παλέψουμε χωρίς να σημαίνει ότι θα πρέπει να αδιαφορήσουμε και για τους αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο καθένας βεβαίως καταλαβαίνει ότι για την ομάδα, για τον κόσμο μας και για εμάς τους ίδιους η κατάκτηση του Κυπέλλου αποκτά ξεχωριστή σημασία". 

Για τις επιτυχίες της Λαμίας στο κύπελλο. 

"Ησυχοι δεν θα μπορούσαμε να είμαστε γιατί κάθε αντίπαλος απαιτεί προσοχή και σεβασμό. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ημιτελικό κυπέλλου και ποτέ δεν μπορεί να πιστεύεις ότι θα προκριθείς πριν αγωνιστείς. Από την άλλη πλευρά όλοι είδαμε πόσο καλή δουλειά έκανε η Λαμία με όλες τις ομάδες που βρήκε στο δρόμο της μέχρι εδώ και φυσικά δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι απέκλεισε δύο από τους βασικούς διεκδικητές του τροπαίου. Είναι πολύ καλή ομάδα και πολύ βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα". 

Για το άγχος του φαβορί...

"Ένα ματς δύσκολο το οποίο πρέπει να το δούμε ως έναν τελικό, ένα ματς σαν να μην υπάρχει καθόλου η ρεβάνς και να προσπαθήσουμε να πάρουμε στην έδρα μας ένα αποτέλεσμα που σε μεγάλο βαθμό θα μας εξασφαλίζει την πρόκριση στον τελικό. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία".  

Για τα φετινά σκαμπανεβάσματα. 

"Για την ομάδα το μεγαλύτερο επίτευγμα στη διάρκεια της εφετινής σεζόν και μία σημαντική επιτυχία ήταν οπωσδήποτε η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Ηταν ένας βασικός στόχος τον οποίο καταφέραμε να τον πετύχουμε και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Καμία ομάδα, όμως, δεν μπορεί να μένει σε μια επιτυχία αλλά όλοι θα πρέπει να δούμε τι δεν έγινε σωστά στη συνέχεια. Γιατί είναι γεγονός ότι στο πρωτάθλημα μείναμε πολύ πίσω, δεν είχαμε την πορεία που έπρεπε, αλλά οφείλουμε να δούμε μπροστά. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι και πρέπει σε κάθε κακή στιγμή να απαντάς με δουλειά και να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος". 

Για τη δική του παρουσία

"Και για εμένα ήταν μια παράξενη χρονιά και μάλιστα με πολλά πάνω και κάτω. Ξεκίνησε πολύ όμορφα, έδειχνε πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί διαφορετικά και για εμένα, αλλά από ένα σημείο και μετά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ίσως περίμενα. Δεν έχει κανένα νόημα να στέκομαι, όμως, πίσω και κυρίως δεν έχει τα παραμικρό νόημα να αναζητώ ή να επικαλεστώ δικαιολογίες. Στο ποδόσφαιρο αυτό που έχει αξία είναι και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες να βάζεις το κεφάλι κάτω και να παλεύεις με σκληρή δουλειά για αυτά που θα έρθουν, όχι να μένεις σε αυτά που έχουν συμβεί. Αυτό κάνω πάντα, δουλεύω και περιμένω τα αποτελέσματα".  

Για τη φάση με την Μπενφίκα, όπου δεν πάσαρε στον Γιακουμάκη και αν έχει κρατήσει τη φάση στο μυαλό του. 

"Αν την έχω κρατήσει; Θα έλεγα ψέματα αν απαντούσα ότι την έχω ήδη ξεχάσει και την έχω βγάλει από το μυαλό μου. Είναι μια φάση χαρακτηριστική για την οποία τώρα μπορούμε να συζητάμε με τις ώρες αλλά εκείνη τη στιγμή όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Συνήθως στο ποδόσφαιρο ακολουθείς την πρώτη σου σκέψη μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου και η πρώτη μου σκέψη ήταν να σουτάρω έτσι όπως ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Η επιλογή μου, όμως, ήταν λάθος, αποδείχτηκε λάθος και το σωστό θα ήταν να γυρίσω την μπάλα. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι έτσι και το μόνο που σου επιτρέπει είναι να μαθαίνεις μέσα από αυτές τις λάθος επιλογές που θα κάνεις σε κάθε παιχνίδι".