Ο περιζήτητος Μπερτόλιο.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

Ο περιζήτητος Μπερτόλιο....


Ο Φακούντο Μπερτόγλιο, είναι από τα πλέον πολύτιμα «εργαλεία» της Λαμίας στην φετινή σεζόν του πρωταθλήματος της Super League.


Το… «10» το καλό της ομάδας της Φθιώτιδας, έχει 4 γκολ σε 25 ματς και στην επιστροφή του στην Ελλάδα (που έγινε με τις ευλογίες του Ντε Μπαρτόλο), πήρε και ένα συμβόλαιο 100.000 ευρώ από την ομάδα.

Είναι σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία (29 ετών) καθώς παρουσιάζει ωριμότητα και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι του. Γι’ αυτό και είναι περιζήτητος σε ομάδες της Super League.

Ο Μπερτόγλιο είναι ήδη στην λίστα του Αστέρα Τρίπολης, όπως αναφέρει η στήλη «παρασκήνια» του Sportime. Υπό την προϋπόθεση πως οι Αρκάδες θα παραμείνουν στην κατηγορία, προτίθενται να του προσφέρουν συμβόλαιο διπλάσιας αξίας (200.000 ευρώ) αν πει το «ναι».

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος, μέσω του εκπροσώπου του, του έχει πει πως θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο στην μεταγραφική περίοδο. Αυτό που είναι… γρίφος, είναι το πως θα αντιδράσει η Λαμία σε όλο αυτό το ενδιαφέρον και αν θα κάνει προσπάθεια να τον κρατήσει.πηγή:sportime.gr