Το τρίτο ημίχρονο είχε μεταγραφικό....τετ-α-τετ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

Το τρίτο ημίχρονο είχε μεταγραφικό....τετ-α-τετ
Αρκετές ειδήσεις βγήκαν μετά την λήξη της 2ης αναμέτρησης των ημιτελικών του Κυπέλλου που βρήκε την Λαμία να γνωρίζει βαριά ήττα με σκορ 4-0 και αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου...Ποια είναι η επόμενη μέρα του Χάβου και ο μεταγραφικός σχεδιασμός που...ήδη τρέχει.

Αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου του Μάκη Χάβου, ο έμπειρος προπονητής είχε τετ-α-τετ με τον Ροντρίγκο Γκάλο και τον μάνατζερ του, σε μια πρώτη επαφή όπου βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Βραζιλιάνου αμυντικού ενόψει της νέας σεζόν. Η θέση του την νέα σεζόν στην Ένωση είναι αμφίβολη και ως εκ τούτου ο 32χρονος εξετάζει τις επιλογές του για την επόμενη μέρα..

Ο Μάκης Χάβος ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει στον πάγκο της Λαμίας διατηρεί άριστες σχέσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή τον οποίο γνωρίζει και από την συνύπαρξή τους στον Παναιτωλικό και του έκανε σαφές πως τον θέλει στην ομάδα την νέα σεζόν. Ο Γκάλο δεν έδειξε αρνητικός στην προοπτική της Λαμίας αλλά προφανώς και θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να πάρει την απόφασή του.

Όπως και να έχει ο μάνατζερ του, που τυγχάνει να έχει πελάτες και αρκετούς κυανόλευκους ποδοσφαιριστές, θα βρίσκεται στην Λαμία τις επόμενες ημέρες ώστε να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις που αφορούν τις ανανεώσεις και θα έχει σίγουρα ένα ραντεβού με τον Μάκη Χάβο ώστε να αναλύσουν τα δεδομένα για αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Άλλωστε τονίζουμε ακόμη μία φορά, ο προπονητής της ομάδας μας διατηρεί άψογες σχέσεις, με τον μάνατζερ του Ροντρίγκο Γκάλο....