Διαψεύδει τα σενάρια ο Ατρόμητος.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

Διαψεύδει τα σενάρια ο Ατρόμητος....Με έκπληξη βλέπουν στον Ατρόμητο τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα που γράφουν για το μέλλον αρκετών των παικτών της ομάδας.


Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα προκάλεσαν την αντίδραση των ανθρώπων του συλλόγου, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ατρομήτου, Χρήστο Γαλαριώτη, να ξεκαθαρίζει με ανάρτησή του στο facebook ότι ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Μάλιστα, τόνισε ότι ο Ατρόμητος θα μιλήσει με όλους τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν, μόλις εκπληρωθεί ο μεγάλος στόχος, ο οποίος δεν είναι άλλος από την οριστικοποίηση της εξόδου στην Ευρώπη.

«Τα δημοσιεύματα για το ποιοι παίκτες φεύγουν και ποιοι μένουν στον Ατρόμητο είναι στη σφαίρα φαντασίας αυτών που τα δημιουργούν. Η ομάδα έχει ενημερώσει ότι θα μιλήσει με όλους όταν θα έχει επιτευχθεί ο στόχος», αναφέρει ο Χρήστος Γαλαριώτης.

Υπενθυμίζουμε πως είχε προηγηθεί άρθρο του sportime που ανέφερε πως ο Γιώργος Μανούσος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο...

Δείτε την ανάρτησή του: