Χάβος: "Εχουμε ακόμα ένα ημίχρονο..." - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019

Χάβος: "Εχουμε ακόμα ένα ημίχρονο..."


Ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη τύπου  αποθέωσε τον κόσμο, δήλωσε πως η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στο δεύτερο ημίχρονο κόστισε στην ομάδα, ενώ τόνισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί αφού υπάρχει και το παιχνίδι του ΔΑΚ στο οποίο η Λαμία είναι άλλη ομάδα...


Αναλυτικά όσα είπε ο Χάβος:
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια. Από εκεί και πέρα, στο πρώτο ημίχρονο αμυνθήκαμε πολύ καλά, δεν μας έκανε φάσεις η ΑΕΚ αν και είχε συνεχώς κατοχή μπάλας. Το κακό ήταν ότι δεν κρατούσαμε μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ πήρε μέτρα, χάσαμε μονομαχίες στο ένας εναντίον ενός και τελικά δεχθήκαμε γκολ. Και όταν τρως δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις και χάνεις και μία ευκαιρία, φεύγεις λίγο στενοχωρημένος από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου, ευχαριστώ τους οπαδούς μας που ήρθαν σήμερα εδώ και ήταν συγκλονιστικοί... ».
Για την αλλαγή του Μπαράλες: «Δεν ήθελα να τον βγάλω αλλά ήρθε στο ημίχρονο και με παρακάλεσε να τον βγάλω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γιατί είχε ένα χτύπημα. Οπως και κίτρινη κάρτα».
Για τη ρεβάνς και αν μπορεί η Λαμία να κάνει ακόμη ένα θαύμα: «Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή και με τη δουλειά του Χιμένεθ είναι πολύ βελτιωμένη. Στην έδρα μας είμαστε εξαιρετική ομάδα, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, οπότε θα την κάνουμε την προσπάθεια μας».