Στο στόχαστρο και της ΑΕΚ ο Σαράνοφ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

Στο στόχαστρο και της ΑΕΚ ο ΣαράνοφΜία ακόμη πρωτοκλασσάτη ομάδα φαίνεται πως έχει στα πλάνα της τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Λαμία, Μπόγιαν Σαράνοφ. Το «άδειασμα» του Χιμένεθ σε Τσιντώτα, η «κρούση» στον Σέρβο της Λαμίας και η «σιγή ιχθύος» της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.


Το πλάνο της ΑΕΚ για τη θέση κάτω από τα δοκάρια της την επόμενη σεζόν το έχουμε καταγράψει αρκετό διάστημα νωρίτερα. Παρότι δεν προβλέπεται να πιάσει το αντίτιμο που προσδοκούσαν στην Ενωση, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Βασίλης Μπάρκας είναι πρόθεση του club να πωληθεί. Και, θέση βασικού στα δοκάρια των “κιτρινόμαυρων” να πάρει ο Παναγιώτης Τσιντώντας, για τον οποίο υπήρχε μια πολύ καλή άποψη απ’ όλους στην ομάδα.

Πίσω του, σε ρόλο αναπληρωματικού (και ίσως στην καλύτερη και ισότιμου ανταγωνιστή) ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος παρά τη μετριότητη σεζόν του στον Αστέρα Τρίπολης, έπεισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι και έγκαιρα φρόντισαν να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις και να τον “κλείσουν”.

Το πρόβλημα όμως έχει προκύψει από τις πρόσφατες εμφανίσεις του Τσιντώντα. Και χθες, ο Ελληνας τερματοφύλακας φέρει ακέραια ευθύνη στο γκολ που κόστισε την ήττα από την ΑΕΛ και ήταν συνέχεια μιας σειράς λαθών και μετριότατης (στην καλύτερη) απόδοσης του στα όσα -λιγοστά είναι η αλήθεια- πήρε τα γάντια από τον Μανόλο Χιμένεθ. Και προφανώς, αυτή του η εικόνα είναι ικανή να διαφοροποιήσει τα πλάνα της ΠΑΕ.

Θέμα αλλαγής στην ιεραρχία της επόμενης περιόδου, ακόμη τουλάχιστον, δεν τίθεται. Ο Αθανασιάδης δεν προαλείφεται σε καμία περίπτωση τη δεδομένη στιγμή για βασικός. Ωστόσο, υπάρχουν σκέψεις, που ολοένα ύστερα από τις εμφανίσεις του Τσιντώντα αυξάνονται και διογκώνονται, πως θα ήταν προτιμότερο για την Ένωση σε περίπτωση που όντως επιτευχθεί η επιθυμητή πώληση Μπάρκα, να κινηθεί για μια πιο safe λύση, μια επιλογή που θα «σκοτώσει» τον ανταγωνισμό και θα ενταχθεί στο ρόστερ με τη λογική του να είναι αυτός ο βασικός τερματοφύλακας.

Η Λαμία και η περίπτωση του Σαράνοφ!Σε καμία περίπτωση δεν εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία ο Μπόγιαν Σαράνοφ, ο Σέρβος τερματοφύλακας της Λαμίας, για τον οποίο τις τελευταίες  μέρες διέρρευσε πως έχει δεχθεί κρούση από τους “κιτρινόμαυρους” (αν και ο Άρης φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο). Ο Σαράνοφ είναι περίπτωση… Αθανασιάδη, ενός δηλαδή τερματοφύλακα που μπορεί να πλαισιώσει μια καλή τριάδα γκολκίπερς, όχι όμως να λογίζεται ως βασική λύση (όπως άλλωστε και ο Αθανασιάδης) σε μια ομάδα πρωταθλητισμού.

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη θέση και η εν λόγω κάλυψη του κενού που -ενδεχομένως- αφήσει ο Μπάρκας, φαίνεται πως από εκεί που ήταν τελειωμένη υπόθεση, πλέον αποκτά μπόλικο “ψωμί” εν όψει της επερχόμενης καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Τώρα, όσο αφορά την πλευρά της Λαμίας και της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, δεν έχει βγει τίποτα επίσημο αλλά ούτε και ανεπίσημο (συνηθίζεται από ορισμένα σάιτ να βγαίνει η ανεπίσημη-επίσημα θέση της ΠΑΕ με διαψεύσεις και μη) τηρώντας σιγή ιχθύος…

Πηγή:LamiaSports