Θα είναι ο Δελλας ο επόμενος προπονητής της Λαμίας; - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019

Θα είναι ο Δελλας ο επόμενος προπονητής της Λαμίας;Δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sportime, αναφέρει πως η περίπτωση του Τραϊανού Δέλλα, είναι η επικρατέστερη σε περίπτωση που Λαμία και Χάβος επιλέξουν δρόμους χωριστούς...

Αναλυτικά αναφέρει:

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Μάκης Χάβος, όπως αναφέρει και η έντυπη έκδοση του Sportime στο φύλλο της Παρασκευής (26/4). Ο λόγος είναι ότι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έγινε έξαλλος με όσα είδε στο ματς με την ΑΕΚ. Δεν είναι φυσικά ο αποκλεισμός από το Κύπελλο όσο το βαρύ 0-4 που ενόχλησε τον ιδιοκτήτη της Λαμίας .

Δεν άρεσε ούτε στους ανθρώπους του όλο αυτό και κάπως έτσι το κλίμα για τον Μακεδόνα τεχνικό αντιστράφηκε. Τον τελευταίο καιρό, άλλωστε, συνέβησαν διάφορα. Στο περιβάλλον του Παπαϊωάννου υπήρχαν άνθρωποι που του έλεγαν να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

Υπενθυμίζεται και πως όταν έγινε κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του Χάβου, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, είχε εντοπιστεί πρόβλημα και εκεί. Και ο λόγος ήταν η απόσταση στο οικονομικό. Η στάση που κρατούσε, μάλιστα, δεν άρεσε σε αρκετούς.

Αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι πως σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Χάβος, στο τραπέζι θα πέσει κατευθείαν το όνομα του Τραϊανού Δέλλα. Ήδη ακούγεται έντονα στη Λαμία. Για πολλούς θεωρείται αυτή τη στιγμή η ενδεδειγμένη επιλογή. Επίσης, υπάρχει εκτίμηση και στον Νίκο Παπαδόπουλο.

Ωστόσο, προέχει να τελειώσει και τυπικά ο Χάβος. «Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις», λέγεται επισήμως. Να σημειωθεί πως το κερασάκι στην τούρτα μπήκε μετά το ματς με την ΑΕΚ. Υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον 49χρονο και τον Παπαϊωάννου. Οι τόνοι ανέβηκαν, οι φράσεις που αντάλλαξαν οι δύο άντρες ήταν βαριές και δεν ήταν και μόνοι τους ήταν συνέβη αυτό…