Χαμζά Γιουνές για αντί-Μπαράλες; - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

Χαμζά Γιουνές για αντί-Μπαράλες;


Την περίπτωση του Τυνήσιου φορ του Άρη «βλέπουν» στην ομάδα της Φθιώτιδας, στο πλαίσιο του μεταγραφικού προγραμματισμού εν όψει της νέας σεζόν. 

H αλήθεια είναι πως ο Χαμζά Γιουνές δεν καταπλήσσει τα πλήθη με τις φετινές εμφανίσεις του στον Άρη. Και δεν θυμίζει ιδιαίτερα τον προ διετίας «μπόμπερ», που έγραψε στο κοντέρ 20 γκολ με την φανέλα της Ξάνθης.

Η αλήθεια πάντως είναι πως τον Τυνήσιο φορ δεν τον…πηγαίνει η μπάλα καθόλου στη δεύτερη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, κρίνοντας από τα ουκ ολίγα δοκάρια και χαμένα πέναλτι κι ενώ το κοντέρ γράφει 7 γκολ σε 24 παιχνίδια με τους «κίτρινους».

Αν πάντως οι άνθρωποι του Άρη δεν του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης το προσεχές καλοκαίρι και αποφασίσουν να προχωρήσουν στην πρόωρη λύση του συμβολαίου του (ένα χρόνο πριν από την λήξη του) τότε αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο Γιουνές θα αποχωρήσει και από την Ελλάδα.

Βλέπετε, παρά την μέτρια σεζόν που διαγράφει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, το τελευταίο διάστημα προφέρεται το όνομά του - σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA - ολοένα και περισσότερο στο στρατόπεδο της Λαμίας.

Οι Φθιώτες έχοντας πετύχει τον βασικό στόχο τους που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στη Super League, κάνουν τις πρώτες σκέψεις αναφορικά με τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες παρά τα 8 γκολ σε 26 παιχνίδια δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι.
Το όνομα του Γιουνές έχει πέσει στο τραπέζι στις πρώτες συζητήσεις των ανθρώπων της Λαμίας σχετικά με την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με τον απαραίτητο…αστερίσκο πως ο 32χρονος φορ θα μείνει ελεύθερος από τον Άρη.

Για να δούμε, τι θα δούμε.

Πηγή:sdna.gr