Ανοικτή επιστολή προς την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

Ανοικτή επιστολή προς την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Αξιότιμοι μέτοχοι, διοικούντες και μέλη του Δ.Σ, 

η ομάδα μας, το καμάρι της πόλης και του Νομού, ξαναγράφει φέτος ιστορία, με την εξασφάλιση της παραμονής της στην Super League και τη νέα σεζόν και παράλληλα με την συμμετοχή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για 2η φορά στην ιστορία της.

Μπορεί το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα της ΑΕΚ, ωστόσο αυτό δεν μας λυπεί διότι, πρωτίστως υπάρχει και ο επαναληπτικός του ΔΑΚ Λαμίας όπου η ομάδα όπως δήλωσε και ο προπονητής μας, έχει άλλη δυναμική και, δευτερευόντως σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι.

Και ποιος δεν θα ήθελε να δει τον ΠΑΣ Λαμία, να συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε έναν τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως όλος ο φίλαθλος κόσμος αισθάνεται ήδη ευγνωμοσύνη που η ομάδα κάνει πράξη τα όνειρα του... Και ας αργήσει λίγο ακόμη ο τελικός και η Ευρώπη! 

Δεδομένων λοιπόν όλων των παραπάνω και με γνώμονα τον σεβασμό και την αναγνώριση των προσπαθειών των παλαιότερων γενναιών που έγραψαν την δική τους ιστορία με την κυανόλευκη φανέλα, επειδή η ζωντανή ιστορία της ομάδας είναι εκτός από το παρόν και το παρελθόν της το οποίο και πρέπει να τιμούμε, προτείνεται:

-στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα της ομάδος μας με αντίπαλο την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, Ελλάδας,  να τιμήσετε τους ποδοσφαιριστές της σεζόν 1971-1972 που έφτασαν την ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της στους "4" του θεσμού.

Με εκτίμηση, 

Νίκος Μώκος / www.lamiaragate3.gr