Προφορική συμφωνία με Άρη ο Σαράνοφ! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

Προφορική συμφωνία με Άρη ο Σαράνοφ!


Πριν λίγο καιρό ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας to10.gr ανέφερε πως ο Σαράνοφ βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με το Sportime.gr να αναφέρει πως ο Σέρβος τερματοφύλακας έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Άρη! 


Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει 

Στην Λαμία ενώ η χρονιά ολοκληρώνεται, σχεδιασμός δεν έχει γίνει και αυτό φέρνει στην έξοδο από την ομάδα, τον Σαράνοφ.

Ο γκολκίπερ της ομάδας, σύμφωνα με τη στήλη «παρασκήνια» του Sportime, ζήτησε το ποσό των 100.000 ευρώ περίπου για να παραμείνει στην ομάδα.

Ωστόσο, φέρεται να έχει πάρει αρνητική απάντηση, καθώς εκκρεμούν άλλα προβλήματα στον σύλλογο. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο Μάκης Χάβος θα παραμείνει στον σύλλογο και του χρόνου και έτσι δεν μπορεί να γίνει σχεδιασμός.

Αποτέλεσμα είναι κάποιοι παίκτες που έχουν προτάσεις, να τις αποδέχονται. Αυτό φαίνεται πως έκανε και ο Σαράνοφ, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα του Άρη.

Το ερώτημα είναι γιατί δεν τελειώνουν βέβαια με την περίπτωση Χάβου στην ομάδα της Φθιώτιδας. Και η στήλη… αναρωτιέται αν ο προπονητής ζητά πολλά ή απλά περιμένει να… αδειάσει ένας πάγκος σε άλλη ομάδα, για να αποχωρήσει…