"Δεν ισχύουν τα σενάρια για Ασούμπρε.... " - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019

"Δεν ισχύουν τα σενάρια για Ασούμπρε.... "


Μπορεί η παραμονή του Ζαν  Λυκ Ασούμπρε να θεωρείτω δεδομένη σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ωστόσο τα πράγματα φαίνεται πως είναι αρκετά διαφορετικά.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα lamiasports.com αναφέρει πως κατόπιν συνομιλίας με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, η περίπτωση του Ιβοριανού μεσοεπιθετικού μόνο τελειωμένη δεν είναι...

Aναλυτικά το δημοσίευμα:

Πριν από μερικές ημέρες, τοπικά και αθηναϊκά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Ζαν Λυκ Ασούμπρε είναι πολύ κοντά στο να παραμείνει ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα ως ελεύθερος. 


Το LamiaSports, όμως έχει το ρεπορτάζ το οποίο αλλάζει το όλο σκηνικό γύρω από την υπόθεση του Ιβοριανού. 

Πριν από μερικές ημέρες και σύμφωνα με αθηναϊκά αλλά και τοπικά δημοσιεύματα, είχε γίνει γνωστό πως ο Ζαν Λυκ Ασούμπρε θα παραμείνει κάτοικος Λαμίας και ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ… και τη νέα χρονιά. 

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα τόνιζαν πως πολύ πιθανόν ο παίκτης να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας, όπου και ανήκει και αγωνίζεται δανεικός στη Λαμία και να υπογράψει στους «κυανόλευκους». 

Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή όμως, επικοινώνησαν με το LamiaSports και μας υπογράμμισαν πως δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα σίγουρο, ακόμη.

Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, τις προτάσεις των οποίων θέλουν αρχικά να εξετάσουν και μετά να πάρουν τις αποφάσεις τους. 

Τέλος, σημείωσαν πως ο Ιβοριανός εξτρέμ, περνάει καλά στη Λαμία, του αρέσει το περιβάλον εδώ αλλά το μόνο που σκέφτεται αυτή την στιγμή είναι ο αγώνας με την ΑΕΚ και η πρόκριση στον τελικό. 

Πιο συγκεκριμένα: 

«Μέχρι στιγμής, ότι έχει γραφτεί είναι απλά σενάρια τα οποία δεν ισχύουν. Ακόμη, δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία για το μέλλον του Ασούμπρε για τον οποίον θα παρθούν αποφάσεις αργότερα. Δεν έχει υπάρξει συμφωνία ούτε με την ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά ούτε και με τη Λαμία. Γνωρίζουμε ότι στους ανθρώπους του ΠΑΣ Λαμία αρέσει πολύ ο ποδοσφαιριστής, όμως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες για την απόκτησή του και πρέπει να εξεταστούν και αυτές. Ο Ασούμπρε νιώθει πολύ καλά στη Λαμία και το μόνο που σκέφτεται αυτή τη στιγμή, είναι ο αυριανός αγώνας με την ΑΕΚ και η πρόκριση στον τελικό». 

Απ΄ότι καταλαβαίνεται και εσείς, είναι ακόμη αρκετά νωρίς για να μιλάμε για συμφωνίες και παραμονή του ποδοσφαιριστή την πόλη μας, καθώς υπάρχει και το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.