"Η μπάλα στην κερκίδα" : 'Ηταν όλοι εκεί (pics & vids) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

"Η μπάλα στην κερκίδα" : 'Ηταν όλοι εκεί (pics & vids)


Το βιβλίο του με τίτλο "Η μπάλα στη κερκίδα" παρουσίασε xθες το απόγευμα ο γνωστός δημοσιογράφος Θάνος Σαρρής σε μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση με έντονο το κυανόλευκο στοιχείο.

Σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό απόγευμα περίπου 40 άτομα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με τον Θάνο Σαρρή όσο και με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία αλλά και του Λεβαδειακού που έδωσαν το παρόν, όχι μόνο για τον ρόλο του ποδοσφαιριστή και των φιλάθλων στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αλλά και για τον ρόλο της παιδείας και των ηθικών αξιών στο χώρο.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στον βιβλιοπωλείο "Επίπεδο" ύστερα από την ευγενική παραχώρηση του χώρου από τον ιδιοκτήτη Ανδρέα Παπανάγνου.

Από πλευράς Λαμίας το παρόν έδωσαν οι Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Γιώργος Μπαντής και ο τέως υπεύθυνος επικοινωνίας Νίκος Παπανάγνου, οι οποίοι μίλησαν για το βιβλίο του Θανάση Σαρρή, αλλά και οι ποδοσφαιριστές Νίκος Μελίσσας, Παναγιώτης Κατσίκας, Άνταμ Τζανετόπουλος, Ιορδάνης Παπαργυρίου, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Μουντάκης και ο γυμναστής Κώστας Παρούσης.

Από πλευράς Λεβαδειακού το παρόν έδωσαν ο Σάκης Παντελιάδης που ήταν ο έτερος σχολιαστής καθώς και οι ποδοσφαιριστές Σάββας Τσαμπούρης και Γιώργος Ζησόπουλος.

Τέλος την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Φθιώτιδας Σύριζα, Γιάννης Σαρακιώτης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, Πάνος Φώσκολος.

Από μια παρουσίαση βιβλίου που μιλούσε για κερκίδα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και φίλαθλοι της ομάδας, αφού το παρόν έδωσαν μέλη των Lamia Cartoonistas Club

Την παρουσίαση και τον σχολιασμό του εξαιρετικού αυτού βιβλίου ακολούθησε μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση που αφορούσε σε όλες εκείνες τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες