Βασίλης Κωστίκας: Ο νεότερος κυανόλευκος σκορερ στο Κύπελλο! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

Βασίλης Κωστίκας: Ο νεότερος κυανόλευκος σκορερ στο Κύπελλο!
Φέτος ήταν η σεζόν των ρεκόρ όχι μόνο για την ομάδα αλλά και γι αρκετούς ποδοσφαιριστές ατομικά. Ένας από αυτούς ήταν και ο Βασίλης Κωστίκας, ο οποίος έγινε ο νεότερος σκόρερ της Λαμίας στο Κύπελλο!

Στις 20 Δεκεμβρίου 2018 η Λαμία φιλοξενήθηκε από τον Απόλλων Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με τους κυανόλευκους να επικρατούν με το επιβλητικό 7-0 και να πέρνουν την 2η θέση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το lamiaragate3.gr έψαξε και βρήκε τον νεότερο κυανόλευκο σκόρερ στον θεσμό του Κυπέλλου. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Κωστίκα.Στο 69ο λεπτό της συνάντησης ο νεοεισελθών Κωστίκας πέτυχε το 4ο γκολ της ομάδας του και πρώτο επίσημο στην καριέρα του και έγινε ο νεότερος σκόρερ της Λαμίας στο θεσμό, σε ηλικία 19 χρονών, 3 μηνών και 16 ημερών!

Μάλιστα για να βρούμε τον 2ο νεότερο σκορερ δεν πρέπει να πάμε μακριά αφού στην ίδια αναμέτρηση, χρίστηκε σκόρερ και ο Λάζαρ Ρόμανιτς, πετυχαίνοντας το 6ο γκολ των κυανόλευκων στο 81ο λεπτό, σε ηλικία 20 χρονών, 8 μηνών και 25 ημερών.