«Σειρήνες» από Τουρκία για Σαράνοφ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

«Σειρήνες» από Τουρκία για ΣαράνοφΗταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Λαμίας στην εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα, αλλά και ο άνθρωπος που κράτησε την ομάδα μας όρθια στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη βοήθησε να πετύχει μια σπουδαία πρόκριση επί του Ολυμπιακού.
Ο λόγος για τον Μπόγιαν Σαράνοφ, ο οποίος αγωνίστηκε συνολικά σε 21 παιχνίδια με τα χρώματα της Λαμίας και βοήθησε τα μέγιστα στην εύκολη σωτηρία, αλλά και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Όπως είναι λογικό, μετά την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε, ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του και προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην γειτονική Τουρκία, μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του είναι και η Αλάνιασπορ του Τζαβέλλα.
Ο Σέρβος γκολκίπερ μένει ελεύθερος σε μερικές ημέρες από την Λαμία και σύμφωνα με τους Τούρκους βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Αλάνιασπορ. Είναι λοιπόν πιθανό την επόμενη σεζόν να είναι συμπαίκτης με τον Γιώργο Τζαβέλα στην τουρκική ομάδα, η οποία δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της χρονιάς βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματός της.