Στη λίστα και ο Παπαδόπουλος - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019

Στη λίστα και ο Παπαδόπουλος


Θέμα προπονητή έχει προκύψει και στην Λάρισα, μετά την παραίτησή του Τζανλουκα Φέστα με τον Νίκο Παπαδόπουλο να βρίσκεται στα υπόψιν της Βασίλισσας του κάμπου. 


Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ ψάχνεται για τη νέα σεζόν, η Λάρισα δείχνει να ενδιαφέρεται σε πρώτη φάση όμως εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. 

Σε αυτό το τάιμινγκ πάντως σύμφωνα με το sdna.gr ο Νίκος Παπαδόπουλος παίζει δυνατά και για τον πάγκο της Λαμίας. Με τον…αστερίσκο πως η ομάδα της Φθιώτιδας αποφασίσει να μην πορευτεί με τον Μάκη Χάβο και τη νέα σεζόν και ρίξει τίτλους τέλους στη μεταξύ τους συνεργασία.
Το «φαν κλαμπ» του Παπαδόπουλου είναι μεγάλο εντός των τειχών της Λαμίας και μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως στο τέλος αυτός είναι ο κόουτς που θα πάρει το χρίσμα του «αντι – Χάβου» εφόσον πράγματι τεθεί θέμα νέου προπονητή.
Άλλωστε οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει προταθεί και εξετάζεται, μαζί με αρκετά ακόμα, για την άκρη του πάγκου αν φυσικά οριστικοποιηθεί η φημολογία για διαζύγιο με τον Μάκη Χάβο...