Μπαστακός: "Δεν έχω συμφωνήσει με Πανιώνιο..." - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

Μπαστακός: "Δεν έχω συμφωνήσει με Πανιώνιο..."Mια περίπτωση που η Λαμία είχε στη λίστα της για την θερινή μεταγραφική περίοδο είναι αυτή του Μιχάλη Μπαστακού, ο οποίος παρουσιάζεται κλεισμένος από τον Πανιώνιο, με τα πράγματα ωστόσο να μην είναι ακριβώς έτσι....

Πριν από λίγο καιρό, το lamiaragate3.gr σας αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Λαμίας για τον Μιχάλη Μπαστακό που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Παναχαϊκής.

Τότε μάλιστα, η Λαμία ήταν η μοναδική ομάδα που φερόταν ναι έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του με πληροφορίες από την Πάτρα να αναφέρουν πως ο 23χρονος επιθετικός βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στους κυανόλευκους. Κάπου εκεί ωστόσο ήρθε το ενδιαφέρον του Πανιωνίου.

Μπαστακός: Δεν έχω συμφωνήσει με τον Πανιώνιο! 

Μάλιστα αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η υπόθεση του είναι τελειωμένη για τους κυανέρυθρους. Το lamiaragate3.gr επικοινώνησε άμεσα με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος δήλωσε πως "δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τον Πανιώνιο! Δεν τους έχω απαντήσει ακόμη!"


Ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσής του...

Η αλήθεια είναι πως το ενδιαφέρον του Πανιωνίου είναι υπαρκτό και μπορεί στην αρχή η υπόθεσή του να έμοιαζε εύκολη για την Λαμία όμως πλέον προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι κυανέρυθροι για την απόκτησή του.

Και ο λόγος είναι απλός. Ο Πανιώνιος δεν εξασφάλισε αδειοδότηση για συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα όπερ σημαίνει  πως θα εκκινήσει με -6 και περιορισμό μεταγραφών, για ποδοσφαιριστές, Έλληνες μέχρι 23 ετών.

Πρακτικά ο Μπαστακός θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής στους κυανέρυθρους της νέας σεζόν, την ίδια ώρα που στη Λαμία θα ερχόταν ως 2η επιλογή για τη θέση του φορ.