Προτάθηκε στη Λαμία ο Πέγιοβιτς - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Προτάθηκε στη Λαμία ο Πέγιοβιτς


Μπορεί έντονη κινητικότητα να μην υπάρχει στα μεταγραφικά, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν φτάνουν σωρηδόν οι προτάσεις στα γραφεία της Πλατείας Ελευθερίας. 

Τελευταία έφτασε το όνομα του Αλεξάνταρ Πέγιοβιτς, του Σέρβου χαφ της Μλάντοστ ο οποίος σύμφωνα με το Sportime.gr ψάχνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του θέλοντας να αλλάξει πρωτάθλημα και παραστάσεις. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του έκανε φέτος ο Αλεξάνταρ Πέγιοβιτς και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο κύκλος του στη Μλάντοστ φαίνεται πως έκλεισε. Η φετινή σεζόν ήταν ονειρική για εκείνον. Σε 31 ματς πρωταθλήματος έβαλε 13 γκολ και είχε τέσσερις ασίστ.

Το βιογραφικό του μοιράζεται σε αρκετά γραφεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο Σέρβος χαφ έχει προταθεί και στη Λαμία. Πρόκειται, βέβαια, για μία αρκετά δύσκολη περίπτωση γιατί θα πρέπει να γίνει η υπέρβαση στο οικονομικό.

Όλα αυτά τη στιγμή που, όπως έχουμε ενημερώσει το, το μπάτζετ θα πέσει αισθητά εν όψει της νέας σεζόν. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έβαλε πάρα πολλά λεφτά φέτος, η κατάσταση θεωρεί πως ξέφυγε και θα προσπαθήσει να τη μαζέψει.

Ο Πέγιοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σλόγκα Ποζέγκα και έπαιξε στη συνέχεια σε Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς, Σεβόινο, Σλόμποντα Ούζιτσε, Τρελισάκ και Μπέογκραντ. Στη Μλάντοστ αγωνιζόταν την τελευταία τριετία.