Δεν είναι ειλημμένη η απόφαση αποχώρησης του Π. Παπαϊωάννου - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019

Δεν είναι ειλημμένη η απόφαση αποχώρησης του Π. Παπαϊωάννου


Σαν βόμβα έσκασε στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας μας η είδηση πως ο Π. Παπαϊωάννου σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Λαμία για μια σειρά από λόγους. 

Έντονη ανησυχία υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων της Λαμίας για την επόμενη μέρα του συλλόγου από την στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση πως ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, σκέφτεται να αποσυρθεί από τα διοικητικά και από τον χώρο του ποδοσφαίρου γενικότερα... 

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ

Την ίδια ώρα το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν μιλάμε για ειλημμένη απόφαση. Μάλιστα από την στιγμή που ο ίδιος φέρεται να έκανε κουβέντα για τις σκέψεις του στους συνεργάτες του γίνεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να μεταπεισθεί και ΚΑΝΕΝΑΣ ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για την απόφαση του. 

Αναμφίβολα υπάρχουν ζητήματα που απασχολούν και προβληματίζουν τον κ. Παπαϊωάννου δεν αποκλείεται ωστόσο, για μια ακόμη φορά, να υπερισχύσει η αγάπη του για τον σύλλογο που από τα τοπικά έφερε στην Super League και στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.


Ρεπορτάζ: lamianow