Κύπελλο Ελλάδας: Σκέψεις για διπλό τελικό από τη νέα σεζόν - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 4 Μαΐου 2019

Κύπελλο Ελλάδας: Σκέψεις για διπλό τελικό από τη νέα σεζόν


 
 
Το ενδεχόμενο να διεξαχθεί από τη νέα αγωνιστική περίοδο το κύπελλο Ελλάδος με διπλό τελικό φέρεται να εξετάζει η ΕΠΟ, μετά τα προβλήματα που προέκυψαν και στον εφετινό τελικό της διοργάνωσης.
 
Το ενδεχόμενο να διεξαχθεί από τη νέα αγωνιστική περίοδο το κύπελλο Ελλάδος με διπλό τελικό φέρεται να εξετάζει η ΕΠΟ, μετά τα προβλήματα που προέκυψαν και στον εφετινό τελικό της διοργάνωσης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πρόβλημα της διεξαγωγής του τελικού με την κοινή παρουσία φιλάθλων των δυο ομάδων φαίνεται πως ωθεί την ομοσπονδία στη διεξαγωγή διπλού τελικού από το επόμενο κύπελλο Ελλάδος.
Στους τελικούς δε θα επιτρέπεται η μετακίνηση οπαδών και οι δυο τελικοί θα διεξάγονται με φιλάθλους μόνο των γηπεδούχων. Παράλληλα, η ΕΠΟ θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο θα αυξηθούν τα έσοδά της από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί τους επόμενους μήνες, αφού πρώτα διευθετηθεί η διεξαγωγή του εφετινού τελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, η ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.