Ο Μπεντινέλι, ο Βάντερσον και η Λαμία που ίσως επανέλθει - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

Ο Μπεντινέλι, ο Βάντερσον και η Λαμία που ίσως επανέλθει


Όλα τα όπλα που διαθέτει χρησιμοποίησε η Λαμία για να πείσει τον Τομάς Μπεντινέλι όμως η οικονομική προσφορά προς τον Βραζιλιάνο επιτελικό δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις του.

Πιο συγκεκριμένα το ρπορτοαζ του Sportime αναφέρει: 

Η Λαμία έχει δείξε ενδιαφέρον για τον Τόμας Μπεντινέλι του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά η πρόταση της δεν άρεσε καθόλου στον Βραζιλιάνο.

Ως όαση έμοιαζε στον Απόλλωνα Σμύρνη ο Τομάς Μπεντινέλι. Λογικό να στρέψει πάνω του αρκετά βλέμματα, αλλά όπως είχαμε ενημερώσει από τις 16 Μαΐου, προτεραιότητά του πλέον είναι το εξωτερικό.

Και αυτό γιατί δεν μπορεί να καλύψει εύκολα ομάδα τις απαιτήσεις του. Αυτό διαπιστώθηκε και με τη Λαμία.

Οι Φθιώτες θα κατεβάσουν πολύ το μπάτζετ τους και σε αυτή τη λογική έκαναν και χαμηλή πρόταση στον Βραζιλιάνο. Ο Λατίνος μεσοεπιθετικός έκανε πολύ καλή χρονιά και θέλει να εξαργυρώσει με ένα καλό συμβόλαιο.

Ωστόσο, αυτό που έβγαινε από το περιβάλλον του ήταν ότι η πρόταση που του έγινε ήταν «αστεία».

Μιλάμε για έναν παίκτη που είχε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Απόλλωνα Σμύρνης από τη στιγμή που αποχώρησε ο Σικαμπάλα.

Να σημειωθεί πως η Λαμία επιστράτευσε και τον συμπατριώτη του Βάντερσον να τον πείσει, αλλά η προσπάθεια του τελευταίου έπεσε στο κενό.

Πάντως έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η ομάδα του Μάκη Χάβου θα επανέλθει για την απόκτηση του Μπεντινέλι κι αν θα το κάνει, ποιο θα είναι το ύψος της νέας πρότασης!

Ο Βραζιλιάνος πάντως δεν έχει απασχολήσει μόνο τη Λαμία στη διάρκεια της σεζόν, καθώς το όνομά του ακούστηκε και για άλλους συλλόγους της Super League.

Συγκεκριμένα είχε «παίξει» το όνομα του για τον Ατρόμητο αλλά και για τον Αστέρα Τρίπολης για την περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά δεν προχώρησε καμία από τις δύο περιπτώσεις.

Όπως φαίνεται λιγοστεύουν οι πιθανότητες να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.