Σενάριο για Λαμία και Τριανταφυλλόπουλο - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Σενάριο για Λαμία και Τριανταφυλλόπουλο


Ενας από τους παίκτες που έχουν σουξέ στο φετινό μεταγραφικό παζάρι είναι ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός που μένει ελεύθερος σε ένα μήνα από τον Αστέρα Τρίπολης έχει δεχτεί ήδη αρκετές κρούσεις. Επίσημες και ανεπίσημες.

Ο Μάκης Χάβος που είχε συνεργαστεί μαζί του στον Αστέρα Τρίπολης βλέπει στο πρόσωπο του τον ιδανικό στυλοβάτη της άμυνας της Λαμίας και με την φιλική σχέση που έχουν θέλει να τον πείσει να τον πει το ναι και να τον ακολουθήσει.
Η άλλη περίπτωση που έχει στα χέρια του είναι αυτή του Ατρομήτου. Του έχει μεταφερθεί να περιμένει τις εξελίξεις με το νέο προπονητή αλλά ο Τριανταφυλλόπουλος αποτελεί προσωπική εισήγηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, ο οποίος θέλει να τον δει στο Περιστέρι. Στα συν η συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η επιστροφή στην πρωτεύουσα. Μειονέκτημα ότι με την πιθανή παραμονή του Χατζηισαϊα και την ύπαρξη του Ρισβάνη, κανείς δεν μπορεί να του εγγυηθεί θέση βασικού.

Ο ίδιος επιθυμεί να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Ελλάδας, όπως οι περισσότεροι νεαροί ποδοσφαιριστές. Απομένει να δούμε αν θα έχει κάτι ελκυστικό στα χέρια του ή αναγκαστικά θα επιλέξει μια πρόταση από την Super League.


πηγή:to10.gr