Με πολλά «φρέσκα» πρόσωπα o Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στη Λαμία - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019

Με πολλά «φρέσκα» πρόσωπα o Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στη Λαμία


Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει για τον Απόλλωνα Σμύρνης το ματς του Σαββάτου (4/5) με τη Λαμία στο φινάλε της φετινής Σούπερ Λίγκας.


Για τους «κυανόλευκους» η αναμέτρηση της Ριζούπολης θα είναι η τελευταία τους στη μεγάλη κατηγορία και παράλληλα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Λευτέρη Βελέντζα να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς Έλληνες παίκτες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», σε μια ενδεκάδα που θα είναι κατά βάση ελληνική.
Ο 48χρονος τεχνικός θέλει να επιβραβεύσει ποδοσφαιριστές όπως οι Ρώσση, Βάρκας, Κοντογιαννόπουλος, Οικονομόπουλος και Ζερβόπουλος, που δείχνουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις κι ενώ οι δύο πρώτοι έχουν φανερώσει και πολύ καλά στοιχεία στους αγώνες που έχουν χρησιμοποιηθεί.
Η επιστροφή στις προπονήσεις μετά το Πάσχα έγινε την Τρίτη (30/4) στη Φυλή, την Τετάρτη (1/5) το πρόγραμμα διεξήχθη στη Ριζούπολη και την Πέμπτη (2/5) οι «κυανόλευκοι» θα γυρίσουν στη Φυλή.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν κι ενώ βέβαια ο Ελ Χέλβε και ο Ντεφεντερίκο έχουν ήδη αποχωρήσει, από τη στιγμή που έλυσαν τα συμβόλαιά τους.
Πηγή:a-sports.gr