Κρητικός εμφύλιος για μια θέση στη Super League - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 5 Μαΐου 2019

Κρητικός εμφύλιος για μια θέση στη Super League


Μπαράζ για μια θέση στη Super League της νέας περιόδου θα δώσουν ΟΦΗ και Πλατανιάς!

Μετά το… ντεμαράζ που έκανε ο ΟΦΗ στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, κατάφερε να τερματίσει στη 13η θέση της βαθμολογίας της Super League με 32 βαθμούς. Μια θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ με την ομάδα που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Football League στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας!

Αυτή η ομάδα, δεν είναι άλλη από τον… συντοπίτη Πλατανιά! Οι Χανιώτες μετά από 30 αγωνιστικές ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας πίσω από τον πρωταθλητή Βόλο, έχοντας 55 βαθμούς. Πλέον, η Κρήτη ετοιμάζεται να πάρει… φωτιά με ένα παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά να είναι αυτό που θα κρίνει το ποιος από τους δυο θα παίζει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Super League.

Όπως και να έχει, είτε αυτή προέρχεται από το Ηράκλειο, είτε από τα Χανιά, η Κρήτη θα έχει εκπρόσωπο και τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αγώνες θα είναι διπλοί και θα γίνουν στις 15 και 19 Μαΐου, με την ΕΠΟ να μην έχει ανακοινώσει ακόμα σε ποια έδρα θα είναι το πρώτο και σε ποια το δεύτερο ματς…