Στη λίστα της Λαμίας (που δεν παίζει μόνη της) και ο Παπανικολάου - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019

Στη λίστα της Λαμίας (που δεν παίζει μόνη της) και ο Παπανικολάου


Kαι η μεταγραφολογία συνεχίζεται. Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως στο στόχαστρο της Λαμίας βρίσκεται ο 20χρονος εξτρεμ του Πλατανιά, Γιάννης Παπανικολάου.


Πιο συγκεκριμένα δημοσίευμα του sportime αναφέρει πως η Λαμία, που θα πορευτεί την επόμενη σεζόν με μειωμένο μπάτζετ, εξετάζει επιλογές προσιτές οικονομικά με μεταπωλητική ενδεχομένως αξία.

Ένας από αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι και ο Γιάννης Παπανικολάου του Πλατανιά ο οποίος μετά από μία γεμάτη σεζόν με τους Κρητικούς, ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την πρώην ομάδα του.

Πάντως σε περίπτωση που το ρεπορτάζ ευσταθεί, η Λαμία δεν είναι μόνη της, αφού η ίδια ιστοσελίδα ανέφερε πριν από λίγο καιρό, πως για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και ο Πανιώνιος.

Και η αλήθεια είναι πως οι κυανέρυθροι, όπως και στην περίπτωση του Μπαστακού αλλά και σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδέχεται να προκύψουν στο μέλλον, έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω του περιορισμού μεταγραφών και του εγγυημένου χρόνου συμμετοχής που μπορούν να προσφέρουν....

Δεν αποκλείεται πάντως το σενάριο που εμπλέκει την Λαμία και τον Παπανικολάου να είναι αναληθές...

Σε κάθε περίπτωση τις επόμενες ημέρες θα διαρρεύσουν περισσότερες λεπτομέρειες..