Έβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019

Έβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα....Εβδομάδα φωτιά είναι αυτή που έρχεται από αύριο για τον ΠΑΣ Λαμία αφού αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα...

Ανανεώσεις, μεταγραφές, προετοιμασία, φιλικά, εταιρεία ένδυσης είναι μερικά από τα κεφάλαια που θα αρχίσουν να κλείνουν σίγα σιγά μέσα στην εβδομάδα..

Ο χρόνος κυλά, θα διανύσουμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και όπως καταλαβαίνει κανείς θα πρέπει ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ να έχει διαμορφωθεί μέχρι την "πρώτη" της νέας σεζόν. 

Αυτή θα είναι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ενώ θα συνεχιστεί το "χτίσιμο" της ομάδας μας στο Καρπενήσι έκει όπου σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα θα επιστρέψει μετά από 2 χρόνια στο Hotel Spa Montana για την διαμονή της... Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται εντός της εβδομάδας δια....site ΠΑΕ, όπου πιθανότατα θα ανακοινωθούν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της ομάδας επί Ευρυτανικού εδάφους.

Από εκεί και έπειτα εξελίξεις αναμένονται, μόλις οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και στο θέμα που αφορά στην εταιρεία που θα ντύνει την Λαμία την επόμενη σεζόν... 

To lamiaragate3.gr σας είχε πρώτο ενημερώσει από τις 23 Απριλίου πως Λαμία και Nike δεν θα συνεχίσουν μαζί τη νέα σεζόν

Εδώ και αρκετές ημέρες οι διοικούντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει επαφές με διάφορες εταιρείες ένδυσης προκειμένου να εξετάσουν τις προσφορές και να καταλήξουν στην πιο συμφέρουσα. Δεν αποκλείεται πάντως το ενδεχόμενο να υπάρξει ολική ανατροπή και η ομάδα να συνεχίσει με τη Νike αν και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες....Όλα είναι ανοιχτά και λεπτομέρειες θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε εντός της επόμενης εβδομάδας.