Ψάχτηκε για Φάρλεϊ Ρόσα αλλά... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

Ψάχτηκε για Φάρλεϊ Ρόσα αλλά...


Τον είχε παίκτη ο Μάκης Χάβος στον Παναιτωλικό, λογικό να το ψάξει και τώρα που βρίσκεται στη Λαμία. Μόνο που τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά.

Αλλιώς ήταν ο Φάρλεϊ Ρόσα στο Αγρίνιο, πριν κάνει τη μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία, αλλιώς τώρα… Το κασέ του έχει εκτοξευτεί. Και ελάχιστοι θα μπορούσαν να δώσουν αυτά τα λεφτά.

Οι «κυανόλευκοι» ψάχνουν εξτρέμ που να κάνει το κάτι παραπάνω και ο Ρόσα φαντάζει ιδανικός. Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Χάβος όταν έκανε τα πρώτα του τηλέφωνα. Αυτά που άκουσε, όμως, τον πάγωσαν.

Κοντά στα 400.000 ευρώ έπαιρνε ο 25χρονος στην Αλ Ετιφάκ, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Για να γυρίσει στην Ευρώπη, θα έπεφτε αισθητά. Στη Λαμία προτάθηκε με περίπου τα μισά. Και με το που άκουσαν στην ομάδα ότι ήθελε 200.000 ευρώ για να έρθει, μόνο που δεν τους έπεσε το τηλέφωνο. Πάντως και ο Παναθηναϊκός έκανε κάποια στιγμή διερευνητική επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο. Γενικότερα με τα λεφτά που ζητάει αυτή την περίοδο ο Ρόσα, ομάδα στην Ελλάδα δεν βρίσκεται. Και ας έχει προταθεί σε αρκετές, όπως και ο Ατρόμητος.

Εκείνοι που τον ξέρουν λένε πως μόνο εάν φτάσει Αύγουστος και δεν έχει βρει κάτι, θα πέσει οικονομικά. Αλλά ως τότε το πιο πιθανό είναι να έχει κλείσει στο εξωτερικό.Πηγή:sportime