Τα μεταγραφικά σενάρια που συνδέουν ΟΦΗ, Γιάννενα και ΠΑΣ Λαμία - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019

Τα μεταγραφικά σενάρια που συνδέουν ΟΦΗ, Γιάννενα και ΠΑΣ Λαμία


Το θέμα του προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει μπει στην τελική ευθεία και αναμένεται μέχρι την Κυριακή να έχει ολοκληρωθεί. Την ίδια ώρα οι Ηπειρώτες ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν και την πρώτη τους μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε επαφές και ουσιαστικά έκλεισε τον Μάκη Γιαννίκογλου ο οποίος αποχώρησε από την ΑΕΚ. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τελειωμένη υπόθεση και ο έμπειρος τερματοφύλακας θα ανακοινωθεί μόλις κλείσει και το θέμα του προπονητή. 
Θυμίσουμε πως χθες το όνομα του ήρθε στο προσκήνιο για τον ΠΑΣ Λαμία. 
Μένει ελεύθερος και ο Τζημόπουλος, προς ΟΦΗ ο Βασιλαντωνόπουλος 

Την ίδια ώρα, μετά τον Αλέξη Μιχαήλ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθεί άλλη μία αποχώρηση ενός από τους παλιούς της ομάδας και συγκεκριμένα του Θέμη Τζημόπουλου. Ο 34χρονος άσος στο πλαίσιο της ανανέωσης που θα γίνει στην ομάδα μετά τον υποβιβασμό δεν υπολογίζεται και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ημερών να αποχωρήσει. 
Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννενα θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και θα μπορούσε αυτός να είναι η Λαμία, η οποία δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτησή ενός αμυντικού ενώ είναι μια από τις ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του την περσινή σεζόν.
Τέλος για την περίπτωση του πρώην αμυντικού της ομάδας μας, Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου ενδιαφέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ΟΦΗ. 
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής με την έλευση του Παουλίνο στην Ένωση είναι πολύ δύσκολο να πάρει λεπτά συμμετοχής εσχάτως θα αναζητήσει νέο σταθμό στη καριέρα του.  
Ο Μάκης Χάβος στο τέλος της φετινής σεζόν δεν του έδειξε την εμπιστοσύνη που απολάμβανε επί ημερών Τεννέ στην Λαμία, η προοπτική να δοκιμάσει τη τύχη του σε κάποια άλλη ομάδα υφίσταται για τον ίδιο και ο ΟΦΗ έχει μπει γερά στο κόλπο της απόκτησης του.