Π. Παπαιώαννου: "Για αυτό χάλασε του Μπεχαράνο" / Δεν ξέρω που είδαν το κάζο! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019

Π. Παπαιώαννου: "Για αυτό χάλασε του Μπεχαράνο" / Δεν ξέρω που είδαν το κάζο!


Θέση για την μη ανανέωση του Ντάνι Μπεχαράνο πήρε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Mιλώντας στο STAR Κεντρικής Ελλάδας και τον Γιώργο Καραγιάννη, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έδωσε απαντήσεις και για την περίπτωση του Ντάνι Μπεχαράνο βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Μάλιστα εξέφρασε την πικρία του για συγκεκριμένα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κάζο της Λαμίας με την περίπτωση του Βολιβιανού χαφ.

Αναλυτικά ανέφερε:

Να σας πω για ένα θέμα που είδα χθες. Ξέρετε ότι θέλω να μιλάω πάντα ειλικρινά. Βλέπω σε ένα σαιτ να γράφουν "Κάζο της Λαμίας με Μπεχαράνο!". Δεν υπάρχει κανένα κάζο! Είχαμε κάνει μια συμφωνία με τον παίκτη για κάποια συγκεκριμένα χρήματα να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Και ήρθε εδώ, αφού το παίζουν τόσες μέρες τα σάιτ θα σας το πω, με ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων και μας είπε, εγώ τόσα θέλω, αν θέλετε. Εμείς του είπαμε πάρε τα πραγματάκια σου αγόρι μου και φύγε. Και παίρνει ένα παιδί, που δεν ξέρω τι είναι δημοσιογράφος από εδώ από την Λαμία και γράφει κάζο της Λαμίας! Η Λαμία δεν έχει πάθει κανένα κάζο, μόνο νίκες έχει. Τώρα αν αυτός αισθάνεται ότι είναι κάζο της Λαμίας, κακώς ασχολείται με την ομάδα και με την δημοσιογραφία.