Το αβέβαιο κυανόλευκο μέλλον του Μπερτόλιο - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019

Το αβέβαιο κυανόλευκο μέλλον του Μπερτόλιο


Μια περίπτωση ανανέωσης η οποία είναι "ειδικών συνθηκών" για την ομάδα της Λαμίας είναι αυτή του Φακούντο Μπερτόλιο.

Ο Αργεντινός μέσος των κυανόλευκων μετά από μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Λαμίας, ξανασυστήθηκε στο ελληνικό κοινό έπειτα από την πρώτη του παρουσία στη χώρα μας με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. 

Και τα φετινά του κατορθώματα από την μία βοήθησαν στο μέγιστο βαθμό τον Σύλλογο να φτάσει στην 7η θέση, όμως του παρουσίασαν και αρκετές δυσκολίες. 

Έπειτα λοιπόν από τα όσα εξαιρετικά στοιχεία μας προσέφερε φέτος ο Αργεντινός, μοιραία αυξήθηκαν και οι οικονομικές του απαιτήσεις, σε τέτοιο βαθμό που η Λαμία να μην μπορεί να ανταπεξέλθει και να τις ικανοποιήσει.. 

Πρόταση του έχει γίνει και μάλιστα συγκεκριμένη, όμως η οικονομική διαφορά αυτή τη στιγμή είναι μεγάλη. 

Πέραν αυτών, αρκετές ομάδες από την Superleague 1 τον έχουν στο στόχαστρο τους και θα ήθελαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, με τον Παναθηναϊκό να μοιάζει ο πιο δελεαστικός προορισμός για τον ίδιο λόγω brand name. 

Στο παιχνίδι φαίνεται να έχει μπει και ο ΠΑΣ Γιάννενα χωρίς να έχει διαρρεύσει πάντως κάτι από πλευράς Ηπειρωτών και μένει να δούμε αν ο Φακούντο Μπερτόλιο θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ή θα παραμείνει κάτοικος Λαμίας και την επόμενη σεζόν.... 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε αρκετά επεισόδια ακόμα μέχρι την οριστική κατάληξη του ποδοσφαιριστή..