Εποχή Macron στην Λαμία.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

Εποχή Macron στην Λαμία....


Εποχή Macron στην Λαμία η οποία πριν από λίγα λεπτά ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Ιταλική εταιρεία ένδυσης. 


Η Macron αναλαμβάνει πλέον την ένδυση τόσο της ανδρικής ομάδας όσο και των ακαδημιών και γίνεται πλέον η τέταρτη ομάδα της Super League μετά τον ΠΑΟΚ, τον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης που θα συνεργαστεί... 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ :

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης MACRONπου αφορά τον εξοπλισμό τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των ακαδημιών.


Η MACRON είναι Ιταλική εταιρεία με έδρα το Crespellano της Bologna και δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο χώρο του αθλητισμού καθώς είναι μια ηγέτιδα εταιρεία με επιτυχία στην Ευρώπη χάρη στην ποιότητα των προϊόντων της, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της και τη δυνατότητα να ικανοποιεί τις υψηλότερες ανάγκες των αθλητών κάτι που αποδεικνύεται και από τις μεγάλες συμφωνίες που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια. 

Βασικές δραστηριότητές της είναι ο εξοπλισμός ομάδων σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπολ, στίβο, ρούχα μόδας με αθλητικό στιλ.

Για τη MACRON αθλητισμός σημαίνει προσπάθεια, ιδρώτας, θέληση. 

Το μότο «Δούλεψε σκληρά, Παίξε ακόμη πιο σκληρά» πέρα από φιλοσοφία της MACRON περικλείει και τα θέλω των ομάδων και των αθλητών που συνεργάζεται η ιταλική εταιρεία και σχεδιάζει για αυτούς προϊόντα υψηλής ποιότητας.