Παίρνεις εισιτήριο διαρκείας και ψωνίζεις φθηνότερα! (vid) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Παίρνεις εισιτήριο διαρκείας και ψωνίζεις φθηνότερα! (vid)


Tη δυνατότητα αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών σε προνομιακές τιμές για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2019-2020 ανακοίνωσε ο πρόεδρος των εμπόρων Λαμίας, Γιάννης Βλαχογιάννης.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΝΑ Λαμίας και τον Γιάννη Βούτσινο, φιλοξενήθηκαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Γιάννης Βλαχογιάννης και ο εκ των μελών του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Δημήτρης Κυρίτσης.

Οι δύο άντρες αποκάλυψαν πως όσοι προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν, τα οποία θα κυκλοφορήσουν εντός λίγων ημερών, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν προϊόντα και υπηρεσίες από διάφορα καταστήματα της πόλης με προνομιακές τιμές.

"Μέχρι στιγμής ο αριθμός των μαγαζιών ανέρχονται στα 80 και αίσθησή μας είναι πως θα ξεπεράσουν τα 200" δήλωσε ο Γιάννης Βλαχογιάννης, για να συμπληρώσει πως "Οι εκπτώσεις των μαγαζιών θα αναγράφονται στις βιτρίνες και θα κυμαίνονται από 5 έως 30%. Τα συνεργαζόμενα μαγαζιά δεν είναι μόνο εμπορικού ενδιαφέροντος αλλά και υγειονομικού (καφετέριες, μπαρ κλπ). Δικαίωμα θα έχουν οι κάτοχοι όλων των τύπων εισιτηρίων διαρκείας, ανεξαρτήτως κόστους"


Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους: