Ανακοινώθηκε και...έρχεται το Κύπελλο Κ-19! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019

Ανακοινώθηκε και...έρχεται το Κύπελλο Κ-19!
Σε μία σημαντική ανακοίνωση προέβη χθες, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Μηνάς Λυσσάνδρου!

Είχε ακουστεί πως σκέφτονται στη SuperLeague να διοργανώσουν Κύπελλο Κ-19, αλλά σήμερα στο πλαίσιο της κλήρωσης ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής το έκανε επίσημο.

"Θεσπίζεται φέτος το Κύπελλο υποδομής για τις ομάδες Κ19. Στη δική μας νέα λογική το ποδόσφαιρο παίζεται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, της εβδομάδας και του χρόνου. Από όλες τις ηλικίες σε οποιοδήποτε μέρος του κοσμου. Και λέω παιχνίδι γιατί έτσι το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε."

Αυτό σημαίνει λοιπόν πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-19 της Λαμίας, θα έχουν ακόμη μία υποχρέωση, αυτή του Κυπέλλου, στο οποίο πιθανότατα θα μπορούν να συμμετέχουν και ποδοσφαιριστές από την Κ-17!

Το lamiaragate3.gr βρέθηκε χθες στην κλήρωση του πρωταθλήματος και προσπάθησε να....αλιεύσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αυτό που, ειπώθηκε είναι πως υπάρχει ακόμη η σκέψη, εκτός από τις K-19 της Super League 1, να συμμετέχουν ομάδες από την Super League 2, αλλά και από την Football League , ενώ οι αγώνες θα διεξάγονται σε ημερομηνίες που θα υπάρχουν υποχρεώσεις σε εθνικές ομάδες.