Π. Παπαϊωάννου: Κοντά σε 4-5 παίκτες. Απομένουν λεπτομέρειες / Τι δήλωσαν Μιχαηλίδης και παίκτες - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019

Π. Παπαϊωάννου: Κοντά σε 4-5 παίκτες. Απομένουν λεπτομέρειες / Τι δήλωσαν Μιχαηλίδης και παίκτες
Στα πλαίσια της πρώτης επίσημης προπόνησης για τη νέα σεζόν, δηλώσεις πραγματοποίησαν οι Μάρκος Βελλίδης, Δημήτρης Ανάκογλου και Αλέξανδρος Καραγιάννης και Ελίνι Δημούτσος από τους ποδοσφαιριστές, ο βοηθός προπονητή Μπάμπης Μιχαηλίδης και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Π. Παπαϊωάννου.

Ο κος Παπαϊωάννου μεταξύ άλλων είπε:
Για τη φετινή χρονιά της Λαμίας και τους στόχους της:
«Αυτό που κάνουμε κάθε χρόνο. Δουλειά, πίστη στην ομάδα και μέσα από αυτά έρχονται και τα αποτελέσματα. Ο στόχος της Λαμίας και φέτος είναι σωθεί όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα και μετά ότι θέλει ας προκύψει! Τώρα το να λέμε για Ευρώπη και άλλα τέτοια, για μένα είναι λίγο άπιαστα. Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, με τις μεγάλες ομάδες να διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη, ομάδες επαρχιακές σαν τη Λαμία δύσκολα μπορούν να το πράξουν.

Βέβαια, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία για αυτό και εμείς θα διεκδικούμε μέρχι τελευταία στιγμή αυτό που μας αξίζει και μας αναλογεί. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και πιστεύουμε πως θα είμαστε και φέτος εντός των στόχων.»

Για τις αλλαγές στο φετινό πρωτάθλημα με τα play out:
«Ναι είναι κάτι πρωτόγνωρο τουλάχιστον για εμάς, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και εκεί. Πιστεύω πως έτσι, είναι έντιμο το πρωτάθλημα. Εδώ θα είμαστε και θα τα κουβεντιάζουμε και θα τα λέμε. Όλα αυτά μέσα στον κανόνα του ποδοσφαίρου είναι.»

Για τις μεταγραφές:
«Μεταγραφικά, έχουμε να κάνουμε προσθήκες. Σίγουρα τέσσερις-πέντε. Σε κέραιες θέσεις. Είμαστε αυτή τη στιγμή με κάποιους ποδοσφαιριστές σε προφορική συμφωνία, χωρίς όμως να έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις, απομένουν λεπτομέρειες αλλά έχουμε ακόμη δρόμο στα μεταγραφικά.»

Δείτε σε βίντεο όλες τις δηλώσεις:
Απομαγνητοφώνηση: Λάμπρος Αρναούτογλου