"Πρώτη" με ελλείψεις και ίσως....εκπλήξεις στο ΔΑΚ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019

"Πρώτη" με ελλείψεις και ίσως....εκπλήξεις στο ΔΑΚ
Μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα διακοπών, οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία επιστρέφουν στην βάση τους, καθώς αρχίζει η καλοκαιρινή προετοιμασία των κυανόλευκων. 

Το πρωί της Τρίτης (02/07) οι κυανόλευκοι θα περάσουν από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και την Τετάρτη (03/07) στις 20:00 θα γίνει η πρώτη προπόνηση της σεζόν στο ΔΑΚ Λαμίας. 


Συνολικά 15 παίκτες μαζί με 4-5 από τις ακαδημίες θα βρίσκονται στην πρώτη της Λαμίας, συν τις όποιες μεταγραφές προκύψουν μέχρι τότε.

Πρόκειται για τους: Παναγιώτη Κατσίκα, Μάρκο Βελλίδη, Κώστα Θεοδωρόπουλο, Μαρκ Ασίγκμπα, Γιάννη Σκόνδρα, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Κώστα Μπουλούλη, Ελίνι Δημούτσο, Τάσο Καραμάνο, Λάζαρ Ρόμανιτς, Νίκο Τσούκαλο, Ροτζέριο Τουράμ, Βασίλη Κωστίκα και Γιώργο Λαμπρόπουλο. 

Σε αυτούς αναμένεται να προστεθούν από τις ακαδημίες και οι 19αρηδες πλέον: Νίκος Σόμογλου, Χριστόφορος Καραγιάννης, Ανέστης Βλαχομήτρος, Δημήτρης Αλτάνης,  Παναγιώτης Κασάπας καθώς και μερικοί ακόμη μικρότεροι σε ηλικία, κατόπιν εισήγησης του Μάκη Χάβου.

Τέλος, ερωτηματικό παραμένουν οι Λούκας Ράμος, Ντάνιελ Αντέτζο και Φακούντο Μπερτόλιο, τρεις περιπτώσεις διαφορετικές η μία με την άλλη (ο πρώτος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Λαμία) ενώ δεν αποκλείεται στην "πρώτη" της Τετάρτης να έχουμε και....εκπλήξεις... 

Πολλά ακούγονται, λίγα βγαίνουν προς τα έξω, οπότε λίγη υπομονή ακόμη!