Πρώτη με απουσίες και φιλοδοξίες (Πλούσιο φωτορεπορτάζ) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019

Πρώτη με απουσίες και φιλοδοξίες (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Την πρώτη της επίσημη προπόνηση για τη νέα σεζόν μπροστά στο κόσμο της πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα η ομάδα της Λαμίας.

Παίκτες και προπονητές της Λαμίας βρέθηκαν στο ΔΑΚ όπου μπροστά σε περίπου 300 φίλους της ομάδας πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη προπόνηση της σεζόν.

Αν και οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει άτυπα, εδώ και περίπου μία εβδομάδα, στη σημερινή προπόνηση δεν υπήρχε κάποια διαφοροποίηση όσον αφορά στο ροστερ με τις ελλείψεις να παραμένουν.

Και μπορεί την ερχόμενη Δευτέρα οι κυανόλευκοι να αναχωρούν για το Καρπενήσι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, όμως, όπως προανήγγειλε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, θα έχουν πραγματοποιηθεί 4-5 μεταγραφές οι οποίες χρειάζονται...

Από εκεί και έπειτα στην σημερινή προπόνηση με την ενσωμάτωση και του Ελίνι Δημούτσου, το παρόν έδωσαν 26 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων 11 από τις ακαδημίες.

Πρόκειται για τους: Μάρκο Βελλίδη, Κώστα Θεοδωρόπουλο, Νίκο Σόμογλου, Παναγιώτη Κατσίκα, Μαρκ Ασίγκμπα, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Γιάννη Σκόνδρα, Ελίνι Δημούτσο, Κώστα Μπουλούλη, Λούκας Ράμος, Δημήτρη Ανάκογλου, Ροτζέριο Τουράμ, Νίκο Τσούκαλο, Τάσο Καραμάνο, Αλέξανδρο Καραγιάννη, Λάζαρ Ρόμανιτς, Χριστόφορο Καραγιάννη, Κώστα Νικολόπουλο, Ανέστη Βλαχομήτρο, Παναγιώτη Ταγκαλάκη, Νίκο Κουδουνά, Παναγιώτη Φουσέκη, Νίκο Μητσόπουλο, Νίκο Ματθαίου, Γιάννη Καρβέλη, Καραγιάννη.

Δείτε φωτογραφίες: