Δεν έχουν βάση τα σενάρια για Λαμία και Τσόσιτς.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019

Δεν έχουν βάση τα σενάρια για Λαμία και Τσόσιτς....


Για δανεισμό σε ομάδα εκτός των συνόρων συνεχίζει να «ψάχνεται» ο Ούρος Τσόσιτς στην ΑΕΚ από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται, με δημοσίευμα του gazzeta να αναφέρει πως δεν έχουν βάση τα σενάρια που θέλουν τον αμυντικό της ΑΕΚ να συνεχίζει στη Λαμία, μιας και θέληση και της Ένωσης αλλά και του παίκτη, είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό!


Ο Σέρβος αμυντικός έχει ενημερωθεί από την ΑΕΚ ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο με τον παίκτη από τις αρχές του καλοκαιριού να βρίσκεται σε αναζήτηση προτάσεων.

Ο Τσόσιτς, ενδιαφέρεται για δανεισμό και συγκεκριμένα σε ομάδα του εξωτερικού, με αρκετές πιθανότητες τελευταία να συγκεντρώνει και η Τουρκία.

Το ίδιο είναι κάτι που θέλει και η ΑΕΚ, να δανείσει δηλαδή τον ποδοσφαιριστή σε ομάδα εκτός Ελλάδας. Τα σενάρια που θέλουν τον Τσόσιτς να συνεχίζει δανεικός στη Λαμία δεν έχουν βάση, κάτι που έτσι κι αλλιώς είναι πρακτικά δύσκολο λόγω του ύψους του συμβολαίου του.


ΑΕΚ και Τσόσιτς πάντως βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή προκειμένου να κλείσει σύντομα ο δανεισμός του παίκτη σε σύλλογο του εξωτερικού.