Μαθαίνει το πρόγραμμα του ο ΠΑΣ Λαμία - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019

Μαθαίνει το πρόγραμμα του ο ΠΑΣ Λαμία


Οι καινοτομίες στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της «μεγάλης» κατηγορίας που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης (2/7.
Μία σειρά από μικρές, αλλά σημαντικές καινοτομίες στο πλαίσιο της προσπάθειας συνολικής αναβάθμισης του προϊόντος, θα περιλαμβάνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. της Τρίτης (2/7) στο ξενοδοχείο «Divani Apollon Palace».

Ακολουθώντας τα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Premier League, La Liga), οι άνθρωποι της Λίγκας έχουν προγραμματίσει για πρώτη φορά στα χρονικά, κλήρωση μέσω ενός παραπλήσιου ηλεκτρονικού συστήματος, αφήνοντας στην άκρη τους κλειδάριθμους και τα… πατροπαράδοτα μπαλάκια.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί βέβαια και τις 2 τελευταίες χρονιές, φέτος όμως το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιηθεί είναι εντελώς διαφορετικό!

Το ηλεκτρονικό πρόγραμμα που έχει εξασφαλίσει ο συνεταιρισμός είναι αυτό ακριβώς που χρησιμοποιήθηκε στις αντίστοιχες κληρώσεις του γαλλικού πρωταθλήματος (Ligue 1) και του Copa America!

Επί της ουσίας οι υπεύθυνοι του ηλεκτρονικού προγράμματος θα περάσουν μέσα στο κομπιούτερ 30-35 διαφορετικές παραμέτρους κι εν συνεχεία με ένα πάτημα του κουμπιού, θα βγει μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό όλο το πρόγραμμα. 

Στα ζητούμενα που θα μπουν στο ως «παράμετροι» στο πρόγραμμα, θα επί παραδείγματι, είναι να μην προκύψει ντέρμπι στις πρώτες δύο αγωνιστικές, αλλά και στην τελευταία αγωνιστική, να μην παίζουν μαζί εντός έδρας την ίδια αγωνιστική ομάδες με την ίδια έδρα (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ), να μην αγωνίζονται εντός την ίδια μέρα ομάδες της ίδιας πόλης (π.χ. ΠΑΟΚ, Άρης) κ.ο.κ.

Όλα αυτά θα μπουν στο πρόγραμμα κι αφού αυτό παρουσιαστεί απ’ τον πρόεδρο Μηνά Λυσάνδρου και τους υπευθύνους, εν συνεχεία θα γίνει η κλήρωση, που θα έρθει και θα «κουμπώσει» πάνω στο καλεντάρι, το οποίο έχει ήδη βγει κι εγκριθεί εδώ και δύο εβδομάδες. Αν μη τι άλλο, αποτελεί σημαντική… πρόοδο, να είναι έτοιμο το καλεντάρι και το πρόγραμμα πρωταθλήματος για πρώτη φορά από τόσο νωρίς, τη στιγμή που πέρσι η όλη διαδικασία είχε φτάσει στο παρά… ένα, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.


Τέλος, όπως γνωστοποίησε τη Δευτέρα (1/7) η Λίγκα, η κλήρωση, θα μεταδοθεί ζωντανά (και) στο επίσημο κανάλι της Super League #slgr_ στο YouTube.

Το lamiaragate3 όπως κάνει από την στιγμή που η Λαμία ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία, θα βρίσκεται και φέτος εκεί, για να σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες από την κλήρωση...