Η "πρώτη" αναβλήθηκε, αλλά η δουλειά ξεκίνησε (pics) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019

Η "πρώτη" αναβλήθηκε, αλλά η δουλειά ξεκίνησε (pics)
H επίσημη "πρώτη" του ΠΑΣ Λαμία αναβλήθηκε για την επόμενη Τετάρτη αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η δουλειά των κυανόλευκων δεν έχει ξεκινήσει.

Παίκτες και προπονητές βρέθηκαν χθες στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης και σήμερα συνέχισαν το πρόγραμμα προετοιμασίας τους.

Το παρόν έδωσαν στη σημερινή προπόνηση τα τέσσερα από τα πέντε μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΣ Λαμία, ο Ροτζέριο Τουράμ, ο Μάρκος Βελλίδης, Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος και ο Αλέξανδρος Καραγιάννης ενώ απουσίαζε ο Δημήτρης Ανάκογλου ο οποίος πήρε μια μέρα άδεια για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και να μαζέψει τα πράγματά του, αλλά και ο Ελίνι Δημούτσος, οι οποίοι έχει έξτρα μέρες άδεια!

Βέβαια στη προπόνηση βρέθηκαν και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της ομάδας μας, μερικοί εκ των οποίων θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της μεγάλης ομάδας στο Καρπενήσι και θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο. 


Πρόκειται για τους: Νίκο Σόμογλου, Χριστόφορο Καραγιάννη, Κώστα Νικολόπουλο, Ανέστη Βλαχομήτρο, Παναγιώτη Ταγκαλάκη,Νίκο Κουδουνά, Πάνο Κασσάπα, Παναγιώτη Φουσέκη, Νίκο Μητσόπουλο, Νίκο Ματθαίου και Γιάννη Καρβέλη.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν και μέρος του αθλητικού υλικού της νέας εταιρίας ένδυσης (σάκους, μπουφάν κλπ).

Δείτε φωτογραφίες: