Κ-19: Ισόπαλη 1-1 με Βόλο, στο πρώτο της φιλικό.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019

Κ-19: Ισόπαλη 1-1 με Βόλο, στο πρώτο της φιλικό....


Μπορεί επίσημη "πρώτη" όπως είχε προαναγγελθεί να μην υπήρξε, ωστόσο η ομάδα Κ-19 της Λαμίας που έχει αρχίσει το χτίσιμο της εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έδωσε σήμερα και το πρώτο της φιλικό παιχνίδι, χωρίς καμία ενημέρωση από πλευράς κυανόλευκων. 

Για την ιστορία οι κυανόλευκοι αντιμετώπισαν στο γήπεδο του Λειανοκλαδίου την αντίστοιχη ομάδα του Βόλου και αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ισοφάρισαν για το τελικό 1-1.

Όπως ανακοίνωσε δε η ΠΑΕ, με ανάρτηση της στα social media, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα φιλικά της ομάδας νέων. 

Η ανάρτηση:

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3/8 στο γηπέδου του Λιανοκλαδίου ανάμεσα στην ομάδα Κ19 της Λαμίας και την αντίστοιχη του Βόλου με τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Ευκαιρία για τους παίκτες των δύο ομάδων να ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις και τους προπονητές να δουν την πορεία της προετοιμασίας τους. Για την ιστορία η ομάδα του Βόλου προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπάλα και η Λαμία ισοφάρισε στο δεύτερο με τον Παππά.

Για τη Λαμία αγωνίστηκαν
:

Σφύρλας, Μητσόπουλος, Καρακώστας, Στεφανής, Πέλκας, Τρούμπουλος, Καρβέλης, Φουσέκης, Γιαννακάκος, Μουσουρούνης, Πατσιάνι.

Έπαιξαν και οι: Αναγνωστόπουλος, Δελληγιάννης, Θεοδωρόπουλος, Παππάς, Πλιάτσικας, Σουρτζής.

Τα επίσημα φιλικά των ομάδων υποδομών του ΠΑΣ Λαμία, Κ19 και Κ17 θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.