Φαντομάδες: "Θα είμαστε δίπλα στον νέο προπονητή / Ελπίζουμε να φανεί αντάξιος στις απαιτήσεις της ομάδας μας" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019

Φαντομάδες: "Θα είμαστε δίπλα στον νέο προπονητή / Ελπίζουμε να φανεί αντάξιος στις απαιτήσεις της ομάδας μας"


Την δική τους θέση γνωστοποίησαν οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας μας, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα μας και την έλευση του Σωτήρη Αντωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους αναφέρει:
Ως FADOMADES για ακόμα μία φορά μιλάμε όταν πρέπει,χωρίς βιαστικά συμπεράσματα και χωρίς να κατηγορήσουμε πρόσωπα ή να σχολιάσουμε αρνητικά καταστάσεις χωρίς να δούμε το τελικό αποτέλεσμα αυτών..
Έχουμε και λέμε λοιπόν.. 

Οι εξελίξεις την τελευταία βδομάδα στην ομάδα μας,έχουν ταρακουνήσει για τα καλά όλο το φίλαθλο κόσμο της Λαμίας αλλά και το ευρύτερο κοινό του ποδοσφαίρου.. 

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ΑΚΟΜΑ μια φορά το όλο έργο του μεγαλομετόχου για όλες τις χαρές που μας έχει χαρίσει.. Ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας,πως αν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος δε θα ζούσαμε τίποτα από όσα έχουμε ζήσει και η ομάδα μας θα ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας σε κατώτερες κατηγορίες αγωνιζόμενοι σε έδρες και χωριά που πραγματικά δε θα θέλαμε να ξανά αγωνιστούμε.. 

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν,για όποια απόφαση και αν πήρε ξέρουμε ότι την ομάδα δε θα την αφήσει στο έλεος της και σίγουρα ακόμα και τώρα θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να διατηρήσει την βασίλισσα της Ρούμελης στο ύψιστο επίπεδο!

Από την άλλη δε θα μπορούσαμε να μην είμαστε περήφανοι για την όλη προσφορά του μέχρι πρότινος κόουτς της ομάδας μας κ.Μάκη Χάβου ο οποίος αναμφισβήτητα ήταν ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από το πάγκο της κυανόλευκης! Μάκαρε σε ευχαριστούμε για όλα! Πάντα ευπρόσδεκτος στο ΔΑΚ,πάντα στο πλευρό σου!

Τέλος θα θέλαμε να καλωσορίσουμε το νέο κοουτς κ.Αντωνίου και του ευχόμαστε με τη σειρά του,να συνεχίσει στο ίδιο έργο που χάραξε ο Μάκης! 

Θα Είμαστε δίπλα σου και ελπίζουμε να φανείς αντάξιος στις απαιτήσεις της ομάδας μας! 

Λαμία στα εύκολα,ΛΑΜΙΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΥΡΑ 3!
Από τα τοπικά είμαι μαζί σου και δε ξενέρωσα ούτε λεπτό!