"Δεν υποτιμά τη Λαμία ο Παναθηναϊκός" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019

"Δεν υποτιμά τη Λαμία ο Παναθηναϊκός"


"Αν καείς από το χυλό, φυσάς και το γιαούρτι"  λέει ο θυμόσοφος λαός και στον Παναθηναϊκό, έχουν καεί...τρις στο παρελθόν συνεπώς αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερο τρόπο τη Λαμία. 

Όπως έχει γίνει γνωστό Λαμία και Παναθηναϊκός αναμετρώνται για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος και στα δύο στρατόπεδα προετοιμάζονται για το παιχνίδι της πρεμιέρας. 

Βέβαια οι τελευταίες διοικητικές και αγωνιστικές εξελίξεις στην ομάδα μας μόνο αδιάφορες δεν περνούν από τους πράσινους, οι οποίοι προσπαθούν να μην αποπροσανατολιστούν και σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούν τους κυανόλευκους. 

Πάντως αυτό αποδεικνύει το ποσό έχει γιγαντωθεί η ομάδα τα τελευταία χρόνια, σε σημείο να αποτελεί μια υπολογίσιμη δύναμη για τους "μεγάλους" της Super League.... 

Διαβάστε τι αναφέρει δημοσίευμα του trifillara.gr και θα καταλάβετε.... 

O πρώτος αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, όπως έχει γίνει γνωστό, θα είναι η Λαμία, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει πολύ καλά αποτελέσματα απέναντι στους “πράσινους”.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα, είναι ο αποκλεισμός του “τριφυλλιού” από τους “κυανόλευκους”στο κύπελλο Ελλάδας, αλλά και η ήττα στο εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος.

Βέβαια, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς οι “πράσινοι” έχουν κάνει ένα “restart” και ελπίζουν για καλύτερα πράγματα από την καινούργια χρονιά.

Φυσικά, τα πράγματα δεν είναι τόσο “ονειρικά” και για την Λαμία σε σχέση με την περσινή χρονιά, καθώς μετά τη πρόταση της ΕΡΤ για μείωση 45% στο τηλεοπτικό συμβόλαιο, η κρίση που ξέσπασε στην ομάδα της Φθιώτιδας έφερε ως πρώτο αποτέλεσμα τη λύση της συνεργασίας με τον πρόεδρο της ομάδας Πανουργιά Παπαϊωάννου, όπου ανακοίνωσε την παραίτηση του στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο (2/8) στην ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία. Το επόμενο “χτύπημα” ήρθε με την λύση της συνεργασίας του νυν τεχνικού του συλλόγου ,Μάκη Χάβο, έπειτα από ότι είχε προηγηθεί.

Παρόλα αυτά, η αναστάτωση αυτή δεν αποπροσανατολίζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν θα υποτιμήσουν την επαρχιακή ομάδα.