Προφορική συμφωνία ανάμεσα σε Μπαράλες και Αστέρα Τρίπολης - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019

Προφορική συμφωνία ανάμεσα σε Μπαράλες και Αστέρα Τρίπολης
Ξεκάθαρες είναι οι μεταγραφικές κινήσεις που θέλει να κάνει ο Αστέρας Τρίπολης, που κοιτάζει να ενισχύει έντονα την επιθετική του γραμμή.

Συγκεκριμένα οι Αρκάδες θεωρούν πως θα χρειαστεί ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση και ευελπιστούν άμεσα να καλυφθεί το κενό.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως δύο είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Το ένα είναι γνώριμο και πρόκειται για την εύκολη περίπτωση, αυτή που έχει ήδη του χεριού του ο Αστέρας.

Ο λόγος για τον Χερόνιμο Μπαράλες. Έχει ξαναπεράσει από την Τρίπολη, ενώ φέτος αγωνιζόταν στη Λαμία.

Ως παίκτης των Αρκάδων, μάλιστα, ο Αργεντινός φορ είχε βγει πρώτος σκόρερ στη Super League με 17 γκολ τη σεζόν 2014-15.
Εκείνη ήταν η δεύτερη χρονιά του στους «κιτρινομπλέ» και οι επιδόσεις του, του έδωσαν τη δυνατότητα να πάρει μεταγραφή στην Τουρκία, όπου εκτόξευσε το κασέ του.

Στη Σίβασπορ αγωνίστηκε για μία χρονιά και ακολούθησαν η Ουρακάν στην πατρίδα του, η Τζοχόρ Νταρούζ Ταζίμ της Μαλαισίας και η Χιμνάσια Λα Πλάτα στην Αργεντινή.

Στην Ελλάδα επέστρεψε το προηγούμενο καλοκαίρι και δεν τα πήγε άσχημα με τη Λαμία. Σε 30 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 11 γκολ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο Αστέρας Τρίπολης και ο παίκτης έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία. Ο Μπαράλες θέλει να μείνει στα μέρη μας και γι’ αυτό δέχεται να ρίξει τις απαιτήσεις του -συγκριτικά με όσα έπαιρνε στους Φθιώτες- και να υπογράψει.

Προς το παρόν, όμως, ο Αστέρας Τρίπολης τον έχει στο περίμενε. Υπάρχει λόγος εξ Ισπανίας…


Πηγή:sportime.gr