Ζήτησε το ΑΦΜ της Λαμίας ο Ηρακλής / Τι απάντησε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019

Ζήτησε το ΑΦΜ της Λαμίας ο Ηρακλής / Τι απάντησε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας


Στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το έκτακτο Δ.Σ της ΠΑΕ, ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, δήλωσε πως είχε προτάσεις από δύο ομάδες για να παραχωρήσει το ΑΦΜ της ομάδας μας, τονίζοντας πως το ΑΦΜ της ομάδας δεν μεταβιβάζεται και πολλώ δε μάλλον δεν αλλάζει πόλή!

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ήταν ξεκάθαρος σε όλα όσα είπε την Παρασκευή, στις δηλώσεις του μετά το έκτακτο ΔΣ της ΠΑΕ.

Η ομάδα δεν διαλύεται, θα συνεχίσει κανονικά την πορεία της και πως το ΑΦΜ το ζήτησαν αρκετές ομάδες, όμως το ΑΦΜ αυτό φτιάχτηκε στη Λαμία και αν είναι να «σβήσει» θα «σβήσει» εδώ!

Διαβάστε το ρεπορτάζ του «bluearena», το οποίο αναφέρει πως υπήρχε «κρούση» από την ΠΑΕ Ηρακλής για το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία και τις λεπτομέριες που είχε η πρόταση των ανθρώπων του «Γηραιού»:

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, δήλωσε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ομάδας του, λόγω προβλήματος υγείας, το οποίο αντιμετωπίζει και σημείωσε ότι είναι ανοικτός σε συζητήσεις για παραχώρηση του μετοχικού πακέτου, που κατέχει.

Επεσήμανε, πάντως, ότι δέχθηκε και κρούση για παραχώρηση του ΑΦΜ της ΠΑΕ, την οποία απέρριψε, διότι το ενδιαφερόμενο σωματείο επιθυμούσε να μεταφέρει την ομάδα σε άλλη πόλη, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν προτίθεται να επιτρέψει…

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι και η πλευρά του Ηρακλή ενδιαφέρθηκε για τη συγκεκριμένη περίπτωση, υπό τη λογική ότι αποτελεί μία πιθανή ευκαιρία για επίτευξη του μεγίστου στόχου της άμεσης επανόδου στη Super League.

Οι ίδιες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι το πλάνο, το οποίο ανέπτυξαν οι άνθρωποι του Ημίθεου, ήταν προσαρμοσμένο στην πραγματικότητα των πολύ στενών οικονομικών δεδομένων του Συλλόγου, καθώς δεν έχει βρεθεί ο ενδιαφερόμενος επενδυτής, ο οποίος θα χρηματοδοτήσει το οποιοδήποτε project.

Στην ουσία, προτάθηκε στον Πανουργιά Παπαϊωάννου να διατηρήσει τις μετοχές του και να εκχωρήσει στην πλευρά του «Γηραιού» το δικαίωμα να επιφέρει εταιρική μεταβολή στο σωματείο, να το μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη και να το «κατεβάσει» στο προσεχές πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας ως Ηρακλή, ενώ ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος θα έχει την ευχέρεια να αποτραβηχτεί από τα διοικητικά, όπως δήλωσε ότι επιθυμεί να πράξει.

Υπ’ αυτό το πλάνο, δεν θα απαιτούνταν κεφάλαια για εξαγορά της ΠΑΕ και θα εξασφαλιζόταν η επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, όμως ο ιδιοκτήτης της Λαμίας ήταν αρνητικός στη συγκεκριμένη προοπτική προσέγγισης.

Με βάση αυτήν την αρνητική στάση του, ρωτήθηκε ποιο θα ήταν το αντίτιμο της εξαγοράς του ΑΦΜ της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 και υπήρξε επίσης αρνητικός, ακριβώς διότι δεν επιθυμεί τη μετακίνηση της ομάδας σε άλλη πόλη…

Πηγή: BlueArena