Π. Παπαϊωάννου "Εγώ φεύγω" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

Π. Παπαϊωάννου "Εγώ φεύγω"Εξελίξεις στην  Λαμία προανήγγειλε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 ο ισχυρός άντρας της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου ενώ σήμερα( Παρασκευή 2/8/2019) στις 20:30 συγκαλείται έκτακτου Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 παρουσία του Νομικού Συμβούλου και του προπονητή της ομάδα.
Εγώ φεύγω,έκανα υπομονή αλλά βλέπω πως παλεύω μόνος μου ενώ έχω σοβαρά προβλήματα με την υγεία μου .
Ούτε γυρολόγος είμαι ούτε ζω από το ποδόσφαιρο,ξεκαθάρισε ο κος Παπαϊωάννου απαντώντας έτσι και στα σχόλια του μεγαλομετόχου της Λάρισας Αλέξη Κούγια.
Στις πρώτες δηλώσεις του αποκλειστικά στον FM-1 για την απόφασή του αυτή ο κος Παπαϊωάννου τόνισε πως συνεργάζεται με τους δικηγόρους του αναζητώντας λύση. Ήρθαν 2-3 και μου ζήτησαν το ΑΦΜ της ομάδας αλλά τους έδιωξα.
Εγώ θέλω καθαρή συνέχεια στην ομάδα γιατί δεν θέλω να πιστέψω πως η Λαμία των 100.000 κατοίκων δεν μπορεί να συντηρήσει μια ομάδα στην μεγάλη κατηγορία.
Είναι πολλοί αυτοί που μπορούν αλλά δεν θέλουν , εγώ όμως εκτός όλων των άλλων έχω και σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Αν ενδιαφερθεί κάποιος για τις μετοχές θα τον βοηθήσω με την εμπειρία μου και θα στηρίξω οικονομικά με χορηγία στην φανέλα κάτι που μέχρι σήμερα που πληρώνω μόνος μου δεν βρέθηκε κανείς να το κάνει.
Δεν θα διασύρω την Λαμία,αλλά δεν μπορώ παραπάνω,επέμεινε ο κος Παπαϊωάννου καταλήγοντας πως στην χειρότερη των περιπτώσεων η Λαμία θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την νέα ποδοσφαιρική περίοδο με σφιχτό οικονομικό πρόγραμμα εσόδων – εξόδων με μικρή παρέκκλιση ως 20%.
Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία που είχαμε με τον κο Παπαϊωάννου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Πηγή:lamiafm1.gr