Φράγκος: «Από τους καλύτερους ο Αντωνίου / Τώρα η Λαμία χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της!» - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019

Φράγκος: «Από τους καλύτερους ο Αντωνίου / Τώρα η Λαμία χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της!»Ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΣ Λαμία, Μιχάλης Φράγκος σχολιάζει τον Σωτήρη Αντωνίου, αλλά και τις εξελίξεις που «τρέχουν» στον κυανόλευκο σύλλογο!

Ο Φράγκος, μίλησε στο lamiasports.com με τα καλύτερα λόγια για τον φερόμενο ως επόμενο τεχνικό της Λαμίας, σημείωσε το πάθος που έχει για το ποδόσφαιρο και για τη δουλειά του, ενώ τον αποκάλεσε έναν από τους καλύτερους ανερχόμενους Έλληνες προπονητές.

Πιο αναλυτικά ο Μιχάλης Φράγκος ανέφερε για τον Αντωνίου:
«Με τον κόουτς συνεργάστηκα στην Σπάρτη και μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω για αυτόν και σαν άνθρωπο αλλά και σαν προπονητή!

Για μένα είναι από τους καλύτερους ανερχόμενους Έλληνες προπονητές! Αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και το υπερβολικό πάθος και η επιμονή που έχει τον οδηγούν στην επιτυχία! Είναι προπονητής που προσπαθεί να παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι αυτό που λείπει στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του το τι νιώθει και την ψυχή που έχει και πραγματικά θέλεις να παίξεις για αυτόν! Σε παθιάζει τόσο πολύ που μετά δίνεις το 100% που μπορείς να δώσεις μέσα στο γήπεδο! Είναι από τους καλύτερους προπονητές που είχα και του εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!»


Ο Μιχάλης Φράγκος όμως αναφέρθηκε και στις εξελίξεις που έχουν επηρεάσει την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, για τις οποίες σημείωσε τα εξής:
«Σε ο, τι αφορά στις εξελίξεις στην ομάδα της Λαμίας, η γνώμη μου είναι ότι το πρόβλημα ξεκινάει από την κρίση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πολύ λίγα τα έσοδα από το κράτος και από τα τηλεοπτικά, λιγος κοσμος στο γήπεδο λόγω έλλειψης θεάματος και κινήτρου. Δεν υπάρχουν χορηγοί πλέον και είναι ελάχιστοι οι «ρομαντικοί» άνθρωποι που εμπλέκονται στον χώρο!

Με λίγα λόγια “έχουμε χάσει τη μπάλα! “.Το μυστικό της ομάδας του ΠΑΣ Λαμία όλα αυτά τα χρόνια είναι ο προεδρός της, ο κ. Παπαϊωάννου, που ανέλαβε την ομάδα από το τοπικό , έδινε τον αγώνα του κάθε χρονιά και με πολύ προσωπικό ιδρώτα και χρήματα οδήγησε τον ΠΑΣ Λαμία στην SuperLeague!

Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα βρει άμεσα τον δρόμο της και τώρα είναι η στιγμή που χρειάζεται τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό του!»