Πάει για βασικός ο Φερνάντες / Καμία πρόταση για τον παίκτη.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

Πάει για βασικός ο Φερνάντες / Καμία πρόταση για τον παίκτη....
Δημοσίευμα που ίσως βάζει τέλος στα οποία σενάρια είχαν αναπτυχθεί σχετικά με το ενδιαφέρον της Λαμίας για τον Βάσκο Φερνάντες έρχεται από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα από την "A Bola".

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως στόχος της Βιτόρια Σετουμπαλ είναι να "ελαφρύνει" το ρόστερ της αφού σε αυτό υπάρχουν 6 (!) αμυντικοί μεταξυ των οποίων και ο φερόμενος ως μεταγραφικός στόχος της ομάδας μας Βάσκο Φερνάντες.

Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας λοιπόν είναι τουλάχιστον δύο από αυτούς να αποτελέσουν παρελθόν είτε με μεταγραφή, είτε με μορφή δανεισμού.

Μέχρι εδώ το σενάριο μοιάζει ιδανικό για την Λαμία, ωστόσο η συνέχεια της είναι αρκετά διαφορετική....

Ο Βάσκο Φερνάντες (εκ των αρχηγών της ομάδας του) μαζί με τον Artur Jorge αποτελούν το πιο πολυδουλεμένο δίδυμο για την ομάδα και μάλιστα το φαβορί για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, στο κέντρο της άμυνας...

Το δημοσίευμα αναφέρει πως μια ενδεχόμενη ελκυστική πρόταση ίσως έφερνε ανατροπή και διαζύγιο με έναν από τους δύο, ωστόσο όπως τονίζει χαρακτηριστικά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.... Φαβορί για να αποτελέσουν παρελθόν είναι οι Baba Fernandes και. Bruno Pires....

Όλα αυτά έρχονται σε συνέχεια των όσων είχε δηλώσει ο Βάσκο Φερνάντες σχετικά με το μέλλον του στην Βιτόρια Σετουμπαλ χωρίς να αποκλείεται πάντως η προσέγγιση σε φιλολογικό επίπεδο από την πλευρά της Λαμίας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Και αν για κάποιους, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία τα οποία σας μεταφέρουμε, θεωρούνται κινήσεις εντυπωσιασμού, (γνωστά πλέον τα....καλοκαιρινά επικοινωνιακά παιχνίδια που θρέφουν τον ανταγωνισμό) με τα μέχρι στιγμής δεδομένα (τηλεοπτικά κλπ) μάλλον φαντάζει δύσκολη μια τέτοια κίνηση....

Άλλωστε πληροφορίες του lamiaragate3.gr λένε πως άλλος είναι αυτός που προκρίνεται για τη θέση του στόπερ.. Και μάλιστα γνώριμος στους φιλάθλους της ομάδας... Μέχρι εκεί όμως!

Αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα των τηλεοπτικών, δύσκολα θα δούμε μεταγραφική κίνηση τέτοιων αναλογιών...