Η. Μπαγινέτας: "Ο Παπαϊωάννου δημιούργησε καταστάσεις που εμείς ούτε καν πιστεύαμε" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019

Η. Μπαγινέτας: "Ο Παπαϊωάννου δημιούργησε καταστάσεις που εμείς ούτε καν πιστεύαμε"Περίπου για 10 χρόνια φόρεσε την φανέλα της ομάδα μας, ο παλαίμαχος πλέον  κεντρικός αμυντικός Ηλίας Μπαγινέτας.

Έχοντας την εμπειρία των δέκα χρόνων στους κυανόλευκους, ο άλλοτε αρχηγός της Λαμίας,  αποτύπωσε τη δική του γνώμη μέσω μίας ανάρτησής του στο facebook, για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στον σύλλογο, με την αποχώρηση του Πανουργιά Παπαϊωάννου, τη φυγή του Μάκη Χάβου αλλά και τα αρνητικά και θετικά σχόλια φίλων και οπαδών που ακούγονται αριστερά και δεξιά.

Διαβάστε αναλυτικά τα λόγια του Ηλία Μπαγινέτα:
Επειδή διαβάζω στο διαδίκτυο για τις εξελίξεις στην ομάδα της Λαμίας και τις απόψεις αρκετών φίλων της ομάδας είτε θετικές είτε αρνητικές θα ήθελα να εκφράσω την δική μου άποψη ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας μιας και ήταν για σχεδόν μια δεκαετία δεύτερο σπίτι μου.

Όλοι μας θα πρέπει απλά να απολαμβάνουμε αυτό που έχουμε την τελευταία πενταετία στην πόλη μας αυτό που δημιούργησε η διοίκηση του κ. Παπαϊωάννου με αρκετές θυσίες και χρήματα. Τι δημιούργησε; να υπάρχει αξιοζήλευτη οργάνωση. Να βλέπουμε την λαμιάρα μας να παίζει με μεγάλους συλλόγους και να συζητιέται η ομάδα μας σε όλη την Ελλάδα.

Πράγματα που στα προηγούμενα χρόνια είτε εμείς ως ποδοσφαιριστές είτε ως φίλαθλοι θα παρακαλάγαμε να τα δούμε ή δεν θα τα πιστεύαμε ότι θα γίνουν αν μας τα λέγαν τότε. Γιαυτό το μόνο που έχω να προτείνω είναι ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΌΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΌΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ.

Πηγή φωτό:lamiafc.blogspot.com