ΠΑΣ Λαμία: ΔΕΝ πωλείται το ΑΦΜ / Ναυάγιο για τους υποψήφιους αγοραστές - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019

ΠΑΣ Λαμία: ΔΕΝ πωλείται το ΑΦΜ / Ναυάγιο για τους υποψήφιους αγοραστέςΠαρά τα σενάρια τα οποία τροφοδοτούνταν από διάφορες πλευρές τα τελευταία εικοσιτετράωρα ότι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου και η πλευρά του Ηρακλή είναι σε συζητήσεις για την πώληση του ΑΦΜ της Λαμίας κάτι τέτοιο δεν ισχύει επ ουδενί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamianow.
Ρεπορτάζ: Πάνος Κατσώνης
Το αληθές της υπόθεσης είναι πώς οι άνθρωποι του “γηραιού” προσπάθησαν να προσεγγίσουν και πάλι τον ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος τους είχε δώσει ήδη μία πρώτη αρνητική απάντηση.
Το αποτέλεσμα ωστόσο για τους ίδιους ήταν ξανά το ίδιο.  Για μία ακόμη φορά τους τόνισε  πως το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία δεν πωλείται.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το μεσημέρι της Τετάρτης άνθρωποι οι οποίοι είχαν εξουσιοδοτηθεί από τον Τομ Παπαδόπουλοςβρέθηκαν στα γραφεία της ΙΝΤΕΡΚΑΤ στη Γραβιά Φωκίδας προκειμένου να προσπαθήσουν να πείσουν τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να τους μεταβιβάσει το ΑΦΜ της ομάδας έναντι ποσού περίπου τριών εκατομμυρίων ευρώ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας.
Παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν και τις εγγυήσεις που προσπάθησαν να δώσουν ο ιδιοκτήτης της Λαμίας δεν μπήκε καν στη συζήτηση τονίζοντας πως το ΑΦΜ του συλλόγου δεν πωλείται όπως τους είχε ξαναπεί. 

Ενδιαφέρον και από άλλη ομάδα

Να σημειώσουμε επίσης πως την περασμένη Κυριακή, μία ακόμη ομάδα με βαριά φανέλα και ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο (και μετά την ανακοίνωση περί αποχώρησης του Πανουργιά Παπαϊωάννου από τα διοικητικά του ΠΑΣ Λαμία) προσπάθησε να μπει σε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου προσεγγίζοντας τον στην περιοχή των Καμένων Βούρλων .
Και εκείνη η προσπάθεια δεν είχε κανένα αποτέλεσμα μιας και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου τους εξήγησε ότι δεν είναι διατεθειμένος να δώσει το ΑΦΜ της Λαμίας όπως άλλωστε είχε τονίσει στη συνέντευξη τύπου της περασμένης Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ εκεί όπου και ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα διοικητικά του συλλόγου.

Δεν πωλείται

Όπως γίνεται αντιληπτό παρά τις προσπάθειες των υποψήφιων αγοραστών τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Λαμία δεν πωλείται αφού ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι αμετακίνητος στα λεγόμενά του και στην υπόσχεσή του προς τον κόσμο της Λαμίας .

Πηγή:Lamianow.gr